Az EU-hoz akkreditált magyar képviselet harcias stílusáról ismert vezetője kerülhet az Európai Bizottságba, Trócsányi helyére. Mit lehet tudni az új magyar biztosjelöltről?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Talán azt, hogy egyik kutya, másik eb.

Miért kell leckét adni az EU-nak, nem lehet élni bosszúállás nélkül?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Talán azt, hogy egyik kutya, másik eb.

Miért kell leckét adni az EU-nak, nem lehet élni bosszúállás nélkül?
RonaGyuri
azt biztosan, hogy egy ócska pártkatona!! =))
Nessy
Nem unják még ezt az állandó kardcsörtetést? Arról nem is beszélve, hogy amit itthon előadnak, annak a fele sem igaz! Elég, ha valaki elolvassa a valós eseményeket, kiderül, hogy nem úgy van az úgy van!
RonaGyuri
@durbincs: takarodj haza mocskos csaucseszkú pribék! =))
RonaGyuri
@durbincs: pofa be szőröstalpú pribék! =))
RonaGyuri
@durbincs: undorító, hogy egy országban, ahol a más ország béliek elleni uszítás bajnoka, az ilyen szaros szöröstalpú pribékek ugathatnak! =))
relatív
A magyar regnáló nemzetközi pávatánca mintegy freudi fordulattal alakította ki a belharcban megjelenő bohócságot.

Hiszen az már bohózatba illik, hogy azzal a magyar közélettel akarja a demokráciát a demokratikus államoknak prezentálni.

Röhejessé vált ez a minap hazánkba látogató ' soros ' EU - s vezető miniszterelnök előtt IS !
Borsodi
@RonaGyuri: A Moderátor hibája ,vagy ő is benne van de biztos,hogy szereti a narancsot ha ezt tűri.
tudode
Az évtized morbid vicce, hogy egy felfüggesztett pacák osztogatja már az EU-ban is a hiányos paraszti eszét!
.
Abszolút vicc illik rá:
.
Csapolás után a villanyoszlopot rakja vissza a répája helyett!!!
kereső
A magyar kormány váratlanul megvétózott egy nemzetközi egyezményt, amelyet május 2-án kötött volna alá az EU afrikai kormányokkal.
Az EU-s nagykövetek április 25-i ülésén robbant a botrány.
Egyetlen ország sem osztotta a magyarok érvelését, viszont sorra szólaltak fel a nagykövetek Várhelyi Olivérrel szemben, többen közöttük kifejezetten ingerülten ripakodva a magyar nagykövetre.
A legtöbb tagállam szerint a magyarok a szerdai húzásukkal az illegális migráció elleni harcot akadályozzák.
Mivel egyre többször vétóznak egyedüliként a magyarok, a vitában több ország képviselője is azt mondta, hogy szerintük Magyarország általában akarja aláásni az EU nemzetközi tekintélyét. "

Ő volt a vétózó. Ő Várhelyi Olivér. ( prancsra tettem!)
RonaGyuri
@kereső: nem volt kétség megszolgálta!! =))
kereső
@durbincs: Ingyom-bingyom tá-libe, orbán viktor tálib-e?
RonaGyuri
@durbincs:szaros pribék takarodj haza ott ugass ha mersz! =))
relatív
Nem veszi észre az EU, hogy a magyar regnáló packázik velük ?! Olyan javaslatai vannak, amelyek - enyhén szólva IS - viccesek, és minden normális törekvést megvétóz, hol nyiltan, hol sejtetve azt !

A nyugati demokráciának nevezett közélet pedig csak néz, mint Rozi a moziban.
RonaGyuri
Ennek üzenet értéke van

bár sokak szerint a szokásos „ha nem teszik nektek, akkor meghosszabbítom” jellege van

Lényegében nagyon mellényúlt Orbán, mikor az alkalmatlan jelöltje (ugye milyen érdekes, hogy ez a kormányzati propaganda kulcsszava az ellenfeleire) érdekében ismételt vizsgálatot harcolt ki és másdohára, már nem csomagolták be az elutasítást!
Az új jelölését azzal aposztrofálta – túl azon a blődlin, hogy úgy állította be, hogy ő akart cserélni, nem kényszerű a csere, azaz a jelöltjét „végleg cserével” állították ki =)) -, hogy „Az EP nem válogathat a magyar politikusok között, így egy technokratát jelöltem! ”!
Bár sokak szerint ez a szakemberség stimmel, magam részéről egy érdes modoráról, arcátlanságáról, arroganciájáról és együttműködésre való alkalmatlanságáról ismert figura esetében a karrier diplomata meghatározást komoly tévedésnek tartom. A duma üzenet azonban igencsak karakteres:
Nem csak a szokásos hülye-gyerek stílus, de a személyes alkalmatlansága is egyértelmű, valamint az ahogy sikerült egy kukkot sem megértenie az európai polgári kultúrából! =))
RonaGyuri
@Sámannus: @Sámannus: fenn áll a "veszélye" egyes német források az elnök-asszony közeléből élesebb megfogalmazásokat is idéztek vele kapcsolatban! =))
papa.49
Az se biztos, hogy ezt a faszit megválasztják, akkor a csuti megint jelölhet egy ,,végleges,, jelöltet, persze megint a hazugságaiba csomagolva, hogy ,,ő akarta,, !!!
kereső
@RonaGyuri: Azt rebesgeti a küszöbrádió, hogy orbán viktor feltétlen hive, hű kiszolgálója-és szolgája.Ha ő lesz a biztos, akkor sem von Leyen lesz a főnöke, hanem orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.