Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke a brüsszeli testület székházában fog lakni, az irodája mellett kialakított, mintegy 25 négyzetméteres helyiségben – erősítette meg pénteken Jens Flosdorff szóvivő az erről szóló híreket. Tájékoztatása szerint a megoldás költséghatékony, a biztonságosnak számító épületben nem kell külön védelemről gondoskodni, s nem kell időt tölteni a forgalomban.

Forrás: debmedia.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarországon a plebejus nemzet szolgájának, 3.9 milliárdért újítják fel a dolgozószobát a karmelita kolostorban. Nincs itt semmi látnivaló, haladjunk szépen tovább. A kormány egyik szóhurcolója így beszélt: Orbán Viktor dolgozószobáját Tisza István korábbi miniszterelnök »közismerten puritán berendezésű«, ma Debrecenben található dolgozószobai bútorainak másolataival alakítják ki, így »semmilyen különleges beruházásra nincsen szükség«. Ja, szóval akkor ez a puritán, rendben, vettem az adást – kicsit belém nyilallt, mi lesz akkor, ha netán beleszagolnak a luxusba… áh, ne fessük már az ördögöt a falra… Mekkora lehet az a szoba? Az enyém például, az egyetlen, 18 négyzetméter, és bőven elférek benne. Jó, nem kívánhatom, hogy putriban lakjon, az övé legyen tízszer ekkora, akkor az száznyolcvan kvadrát – négyzetméterenként jut 21 millió 666 ezer 666 forint. Annyiból azért már szépen ki lehet tapétázni, kesztölcivel, teszem azt, itt vidékütt legalábbis elég simán megvan. Ady még azt is írta róla, hogy "úrnak, magyarnak egyként rongy..."! Emez meg: magyarnak ugyancsak rongy, de hogy úr lenne...A vagyontalanok állatkertje közben a vesztesek nyugalmával nézi és tűri, hogy a papíron strómantalan és vagyontalan, küldtetéstudatos, zavart személyiségű szolga, a meghatározott időre alkalmazott közmunkás (a szónak abban az értelmében, ahogy egy miniszterelnök a köz érdekében dolgozik jobb helyeken) magát királyfinak képzeli és addig nem nyugszik, amíg Alcsúttól Felcsútig minden a kezére nem kerül. Félelmetes. És egyáltalán nincs még vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.