Lövöldözés volt szerdán a németországi Halle városában, a helyi rendőrség első adatai szerint többen meghaltak, a Bild című lap szerint tüzet nyitottak egy zsinagógánál és kézigránátot hajítottak egy zsidó temetőre, az elkövetőt a rendőrök üldözőbe vették. A Bild azt írja, egy férfi szerdán délben egy géppisztollyal adott le több lövést a zsinagóga előtt, egy nőt lelőtt, és több ember megsérült. A Szász-Anhalt tartományi város rendőrsége közölte, hogy a feltételezett elkövető a lövöldözés után egy járművel elmenekült. A rendőrség azt kérte, hogy mindenki maradjon az otthonában vagy menjen biztonságos helyre. Helyi hírek szerint Halle mellett, Wiedersdorfnál a rendőrök utolérték az ámokfutót, majd tűzpárbaj tört ki közöttük.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fantomasz
@reagens: Azok nem mi voltunk , annak ellenére hogy Magyarország 1999 óta NATO tag.
Itt a történet röviden :
Az amerikai szavazók és az USA szövetségesei sem értették, miért kell lerohanni Irakot és hogy Szaddám Husszeinnek mi köze volt pontosan 2001. szeptember 11-hez. A nemzetközi támogatás hirtelen el is illant az USA mögül. 2002-ben már világszerte tüntettek a levegőben lógó iraki invázió ellen, és az iraki kormányzat is több csatornán igyekezett felvenni a kapcsolatot az amerikaiakkal, hogy lebeszélje őket a támadásról.

2003. március 20-án azonban mégis megkezdődött az invázió. A világ egyetlen szuperhatalma, a bolygó rendőre, a demokrácia és az emberi jogok őrének szerepében tetszelgő Amerikai Egyesült Államok lerohant egy szuverén államot, minden értelmes ok nélkül.
Fantomasz
@reagens: Ezt a szövegedet ha rávetíted 56-ra akkor igazad volt mert többek között ezért nem kaptuk meg a várt segítséget .
azösszeskibanévfoglalt
na, mi maradt ki a srácok tudósításából? na mi?
ez: "Az ügyészség szerint több bizonyíték van arra, hogy a támadók német szélsőjobbosok voltak. "
via index.hu/kulfold/2019/10/09/lovoldozes_volt_egy_nemet_zsinagoganal_tobben_meghaltak/
kokopelli
@azösszeskibanévfoglalt: természetesen!Két mocsok antiszemita "oszi" (keleti)!Ezeket már az egyesülésnél
megismerhettük,amikor a vietnámi munkások 10-emeletes házát gyujtották fel,és éljeneztek,haa felső emele-
tekről ugrottak halálba,a volt kollégáik!!Az ilyenek még "nazik"-nak is ócskák!Sajnos az AfD és a Reichs-bürger
szennyhalmazok lovat adnak alájuk!
reagens
@Fantomasz: Nem azért mert Amerika elárulta a magyarokat, ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.