. A francia liberális képviselők szerint el kell felejteni azt, hogy a gyerekeknek apára és anyára van szükségük, és követelik, hogy ezentúl a leszbikus pároknak is lehessenek gyerekeik. Ennek törvénytervezetét vitatták meg a Nemzetgyűlésben. Még augusztusban került a francia törvényhozás szakbizottsága elé az a tervezet, ami „családdá” minősítené két nő kapcsolatát, melyben ingyenes, mesterséges megtermékenyítés útján fogant és született gyermek – számolt a katolikus.ma. A szeptember végén kezdődött parlamenti vita során első olvasatban el is fogadták a szélsőséges családértelmezést. A francia keresztények tiltakoznak és hangsúlyozzák az apa szerepét a személyiségfejlődésben. A tiltakozók között volt Myriam Szejer gyermekpszichiáter professzor, aki felhívta a figyelmet a lappangó bűntudat jelenségére, melyet kiválthat, hogy az anyák tudva és akarva megfosztották gyermekeiket attól, hogy édesapjuk legyen. A francia katolikus püspöki kar nyíltan kifejezte ellenérzéseit és erre...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@papa.49: @namihami: nos ebben biztosak lehetnek, lévén ezek a retardált barmok nem csak nem értenek franciául, de a forrásaik sem a reális dolgokban jeleskednek. =))I
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Na, ki tette ide ezt a ""hírt"? Ugye...
Ennyit a hír ""értékéről""!
papa.49
@namihami: Az se biztos hogy így írták !!!
RonaGyuri
@papa.49: @namihami: nos ebben biztosak lehetnek, lévén ezek a retardált barmok nem csak nem értenek franciául, de a forrásaik sem a reális dolgokban jeleskednek. =))I
papa.49
@namihami: Figyeled, hogy pedálozik a faszi, onnan a szerkesztőségi szobából ???
Csizmás Kond
..vagyis a libsik a nőt egy szőlőgépnek nézik, és még azt a lehetőséget is megvonnák tőlük hogy természetes körülmények között foganjon meg a gyereke.
...szerintem az ilyen idiótákat kéne minél előbb kiirtani.
namihami
@papa.49: NEM!
Mint már beszélgettünk róla, a kutyasz@rt átlépem. Első lépés a nickname és vele kapcsolatban szinte mindig az utolsó is.
Nessy
És akkor az elvált szülők gyerekének, ha az édesanyja neveli, akkor kiutalnak gyorsan egy apát raktárról? Arról nem is beszélve, hogy nem kevés gyermek még "apa" mellett sem fogan "természetes úton"!
division
Azért az érdekes, ha egy cikk a liberálisok aljasságairól szól akkor az a legfontosabb hogy ki írta, a tények valahogy ilyenkor nem számítanak, bezzeg ha a Fideszt szidja ezerrel egy noname sajtó, esetleg vádolja valamivel akkor az egyből igaz.
Aki Én
@division: Tévedsz Szandokán! A propaganda lapok mindegyike százával veszti el a sajtó és helyreigazítási pereket. Milliószor kapták őket hazugságon. Egyébként ki nem szarja le a francia leszbiket?
Az viszont nem tűnt fel, hogy a propaganda lapok egyike sem foglalkozik a korrupcióval? De látom, neked a francia leszbik érdekesebbek.
Eladott Ország
Ezek a primitív barmok, akik az alaptörvényre és az emberek vélt vagy valós akaratára hivatkoznak a hatalom megszerzéséért/megtartásáért folytatott harcban, azt a családot éltetik közös erővel, amely kirekeszti a szeretetben együtt élő, de meg nem házasodott embereket (legyenek akár különböző, akár azonos neműek), a gyereküket egyedül nevelő szülőket, a szüleiket elvesztő, nagyszüleik által nevelt gyerekeket, stb.
Aki Én
@Csizmás Kondom: mi az a ,,szőlő" gép?
RonaGyuri
@Csizmás Kond: na ez a szülőgép dolog még tőled is arrogáns pofátlanság!! =))
Málna
Gyermekek milliói születnek bántalmazó, elhanyagoló, nyomorgó családokba, nevelésre alkalmatlan szülőkhöz. Nem a leszbikusoktól kellene félteni őket.
Eladott Ország
"Nálunk a falusi plébános havi 850 ezerért tudományosan megalapozza a Szent László lovagkirály zarándokutat, hogy a saját lábbal bennünket taposó elszentült család által fillérekért privatizált egykori munkásszállókból rendszert váltott zarándokútszéli kérók turistaszállóként rentábilisak legyenek a felettünk két nemzetközi focimeccs között átrepülő egyélősködőistennek. Igen, az illiberális demokrácia magasabbrendűségét a Tienanmen téren a nagy testvéréknél a lánctalpak egyértelműen bizonyították, tehát a jövőkép tiszta, már csak a múltat kell hozzá igazítani. Az pedig nem ügy. Szemrebbenés nélkül megy. Kádár legalább kacsintott és volt otthon mindenkinek paprikás krumpli. Ezért se elvtárs a tettestárs és a bűntárs szobatársai! Nálunk már olyan erős az illiberális demokrácia, hogy a kezek zsebre tétele is képviseleti úton történik. Sőt ha néhány alattvaló az előző diktatúrában használt ruhája zsebsarkában néhány forintot ott felejtett, akkor biztos lehet abban, hogy mielőtt érte nyúlhatna, a kormány a keresztény szabadság égisze alatt ráteszi a kezét. Nincs gond. Egy szál se! A piacgazdaságban zsebesnek áll a világ, de az alattvalók korszerű imája már a realitás jegyében kezdődik: „Mert tiéd az ország, a hatalom és minden stadion.” Eszembe jutott egy orosz mondás, amely a sztálini Szovjetunióban kezdett terjedni az 1930-as évek elejétől " Hál'Istennek, az idén jobban megy a sorunk, mint jövőre."
papa.49
@RonaGyuri: Max. ,,franciázni,, tudnak van amelyik mutatja is hogy mit csinál )))))))))))))))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ..és az milyen felfogás, hogy a nők mesterséges beültetéssel szüljenek ?
division
@Aki Én: Megmondom őszintén, fiatalabb, családmentes koromban nem vetettem meg a francia leszbiket, de még a magyar leszbiket sem:-) Egyébként meg add meg mindenkinek a tiszteletet hogy a nick nevén szólítod ( Csizmás sem Kondom, hanem Kond), mert ezzel a saját primitívségedet bizonyítod folyton, amellett hogy a propi legokosabb tagjának szeretnél látszani.
azösszeskibanévfoglalt
fúbazmeg, ti tényleg komolyan veszitek ezt a kbaszott marhaságot.
faszom ebbe a kurva országba már
azösszeskibanévfoglalt
a drága szerkesztők meg húzzanak az apjuk véreres szaros faszába, h ezt a nyilvánvalóan orvosi esetet nem baszták még ki, mint macskát szarni.
cikicakk55
"A liberálisok szerint apa nélküli családok kellenek" azért ez a cikk cím így nagyon megtévesztő. Nem arról van szó,hogy ne legyen apa a családban.Arról csak,hogy a leszbikusok is fogadhassanak örökbe. Részemről semmi gondom sem a homoszexuálisokkal,sem a leszbikusokkal,amennyiben nem erőszakkal szereznek maguknak partnert. Az erőszak a heteróknál is undorító. Én azt sem értem miért ne lehetne két nőnek,vagy két férfinek gyereke? Ők maguk közt úgy is felosztják a szerepet.Egyik a férj,másik a feleség. Semmivel nem jelent nagyobb terhet a gyereknek,mint ha az édesanyja és a nagymamája nevelnék közösen. Amennyiben nem csinálnának ekkora cirkuszt belőle,nem is hinném,hogy probléma lenne ez. Amit viszont kifejezetten undorítónak tartok,az a meleg felvonulás. Inkább maradnának csendben és nyugton.Lehet,hogy hamarabb elfogadnák az emberek őket,ha nem hoznák ki évente a sodrából a heterókat. Éljék az életüket a 4 fal közt. Több országban már nyugodtan nevelhetnek gyereket akár két nő akár két férfi is.Ez kb olyan probléma,mint a több nejűség Mi el sem tudnánk ezt képzelni,de van ahol ez természetes. Az biztos,hogy azokra a gyerekekre jobban oda kell figyelni,de csak azért,mert a társaik gúnyolják őket és nem azért,mert Ők maguk sérültek az egynemű családban..
Málna
@cikicakk55: Nem gúnyolják ezeket a gyerekeket, a mai tizenévesek már sokkal elfogadóbbak. Legalábbis akit én ismerek, soha nem bántották ezért.
division
@cikicakk55: Ne lehessen két férfinak meg két nőnek gyereke. A gyerek nem a normális életet látja, és mint tudjuk a család általában a minta, akkor is ha jól viselkedik, jó tanuló, de akkor is ha bűnözővé válik. Itt meg mit fog látni? Apa és apa, anya és anya kézen fogva járkálnak, puszi-puszi, mi egyéb? A szabadelvűségnek is legyenek már bizonyos határai!
Málna
@division: Dehát a mai homoszexuálisokat hetero szülők nevelték fel. Akkor hol itt a családi minta?
Aki Én
@division: Szandikám, nem én vagyok itt a sokadik nickemmel, úgyhogy nekem ne papolj a ki minek akar látszani dumával. A buta román Kondom meg örülhet, hogy szólunk hozzá.
SystemError
888-as kis buzik + szarbincs híreket már a címéről kiszúrom, hogy a forás e két féreglyukból jött ki...:)

Igez te tehetségtelen IT-s román szar:@durbincs: . Haza mennyi, anyád mennyi, akció van?:)
Dr plágium
@division: Nem lehet senkit leszbikusnak, vagy homoszexuálisnak nevelni. A gének a meghatározóak, vagy az lesz vagy nem. Bárkinek a gyerekéről kiderülhet hogy a saját neméhez vonzódik, akkor mit csináljon a szülő? A legtöbb amit tehet hogy mellette áll és támogatja. Azonkívül mindenkinek joga van szülőnek lenni. Mennyivel jobb az aki nyakra főre szüli a gyerekeket apa nélkül???
Nessy
Ha belegondolok, hogy az ötvenes évek előtt elvált szülők gyerekének lenni, bűn volt. Ma már egyre természetesebb állapot.
Azt hiszem az sem jobb a gyereknek, ha a válás után huzakodnak érte, aztán hirtelen lesz több apukája / anyukája, mint kéne.
Lehet itt mesélni a család szentségéről, de a mostani kor nem a toleranciáról, az empátiáról, az egymás tiszteletéről híres. Ha valaki az 50. házassági évfordulóját ünnepli, azt őskövületnek tartják.
tulipan
Igaza van! Egy amerikai pszihológus csaport 20 éven keresztül figyelt, több ezer, homokos párok által nevelt gyermek életét, fejlődését! Azt tapasztalták, hogy ezek a gyerekek, nem hogy homokosok NEM lettek, de sokkal kiegyensúlyozottabbak voltak és jobban is tanultaK! Majd pedig a munkájukban is jobban teljesítettek!!
tulipan
@durbincs: Abnormális, narancsos seggnyaló, pisis, szaros, ploesti bányakecós, román félfarok!!! Azt aem tudja mit lefetyel itt össze!!!
SystemError
@division: Az amúgy zavar, hogy kicsi országunkban alkoholista szülők verik, alázzák a gyerekeiket nap sajnos százezer számra. Apakép/anyakép viselkedésmintákról szól és nem pedig szexualitásról az ugyanis nem viselkedésminta csak tisztázzuk!. Jellemzően egy örökbefogadott gyereknek bárhol jobb, mint ahonnan jön, ha szerető közegbe kerül... Remélem annyira nem gyülölsz mindenkit, aki más, hogy azt feltételzd gyülöletből fogadnak örökbe egy gyereket. Itt egy kicsit ezt kéne látnod, vagyis legalább odáig juss el, hogy a számodra a két szar közül a kevésébé rosszat kapja így a gyerek. Ha simán undorból az alkoholista román putriba maradjon a gyerek szerinted az inkább revans részedről, minthogy valóban mi lenne jobb a gyereknek... Amúgy tök fölöslegesnek érzem e szavak, de azért talán nem az alkohlista román putrit választod...:)
tulipan
Ej,@durbincs: @durbincs: Te gusztustalan, bűzös, hugyos, szaros pofájú, narancsos seggnyaló, szétfolyt agyú, Viagra zabáló, beteg FÉREG, a román Ploestibeli, bányakecód szaros mélyéről!! Há', minek is, karattyolsz bele, a MI dolgainkba? Aha,, eszerint, neked a szájbavizelés a kedvenc gyakorlatod! Mond má', oszt hány haverod kéred fel, egyszerre???
tulipan
@durbincs: Pedofil buzi - a román játszoterek réme -a sitten a kigyúrt kopaszoknak CSAK : romány Csudafurulya ?
division
@Aki Én: Párszor kitiltottak, így más nevekkel voltam kénytelen visszajönni. Nem volt ám ez a propi mindig Fideszes:-)
division
@Málna: @SystemError: @Dr plágium: Természetesen van igazság abban amiről beszéltek, és az egyértelmű hogy sok családtól eleve elvenném a gyereket, hiszen vannak alkoholista, gyerekverő, megélhetési szülők bőven, szóval oda sem való gyerek. Ellenben azt sem vallom hogy azonos neműeknek lehessen. Bárcsak minden gyerek oda születne ahol várják is őket.
advocat
Mert a franciáknál ha elválnak, a gyereket az apa viszi? Mert kell a gyerekneveléshez az apa. Kellene. Nemzetközileg jártas jogászok?
advocat
@division: Nehéz ügy. Mert néhányan a farkukból élnek. Jön családi pótlék. Kik is ők?
division
@advocat: Sokan vannak, és egyre többen nem "nemzetiségiek" sajnos.
tulipan
@durbincs: Ej,@durbincs: @durbincs: Te gusztustalan, bűzös, hugyos, szaros pofájú, narancsos seggnyaló, szétfolyt agyú, Viagra zabáló FÉREG, a román Ploestibeli, bányakecód szaros mélyéről!! Há', minek is, karattyolsz bele, a MI dolgainkba? Aha,, eszerint, neked a szájbavizelés a kedvenc gyakorlatod! Mond má', oszt hány haverod kéred fel, egyszerre?
cikicakk55
@Málna: október 11 16:54
Én a bántást arra értettem,hogy a szülők otthon beszélik ezt meg,úgy,hogy a gyerek hallja. Lehet,hogy addig fel sem tűnt a többi gyereknek,hogy a szülei egyneműek. Abban igazad van,hogy ma már sokkal elfogadóbb a társadalom,de sajnos csak a fiatalok részéről. Az idősebb( 40 év felett) korosztály azért még elég elutasító.
cikicakk55
@division: október 11 17:40
Természetesen elfogadom a te véleményed is. Amit leírtam az csak az én egyéni véleményem. ismerek egyetlen olyan családot,ahol két nő nevel egy gyereket. Semmi gond nincs a gyerekkel,bár már 16 éves elmúlt. A környezete is elfogadta. Ettől persze még lehet,hogy támadnak gondok később,de szerintem semmivel sem veszélyesebb két szerető nő,vagy szerető férfi mellett nevelkedni egy gyereknek,mint a megszokott apa-anya-gyerek(ek) de az apa vagy anya alkesz,erőszakos,agresszív. Ott sokkal jobban sérül a gyerek. Nagyon szeretem az egészségügyi műsorokat.Ott nagyon sok ilyen családot mutattak már be. Tökéletesen működik,csak az a lényeg,hogy hol.Magyarországon még egész biztos jó darabig még nem lesz elfogadott.
cikicakk55
@SystemError: október 12 10:18
Tökéletesen egyet értek veled. Engem 3 évesen fogadtak örökbe,de nem azért,mert annyira szerettek volna gyereket. 1958-ban a párt kérte a párt vezetőket,hogy vegyenek ki az állami gondozásból gyerekeket,mert az államnak túl sok már a rengeteg "eldobott gyerek" Sokan tudják,akkor volt a Ratko korszak. Nos engem az örökbefogadó szüleim apai nagymamám nevelt fel.A szüleimet ritkán láttam.Mindig oda voltak valami Párt-társadalmi munkában.Amikor találkoztam velük,akkor sem voltak azok a szeretgető típusok. Nem hiányzott a szeretetük,mert nagymamámtól megkaptam. 15 éves voltam mikor meghalt és akkor ébredtem rá,hogy mennyire nem érdekli az "állítólagos" Édesapámat és Édesanyámat,hogy mi is zajlik körülöttem. Nem is bírtam velük túl sokáig,vissza kértem magam állami gondozásba. Most 64 éves vagyok.Kifejezetten nem érzem,hogy károsodtam volna,de a gyerekeimet anya tigrisként imádom.
cikicakk55
@cikicakk55: Bocsánat,ezt Dr. Plágiumnak akartam írni
simmering73
@cikicakk55: Döbbentem olvastam soraidat. Minden elismerésem,hogy ilyen háttérrel "ember és szülő" maradtál, a szó legnemesebb értelmében.
SystemError
@division: Ezt én értem, de itt most nem az ideális esetről beszélünk,.. Ideális esetben szerintem nincs vita, hogy mi a legjobb közeg szociálisan egy gyerek számára. Hidd el a szeretet aranyat ér egy ilyen sorsú gyereknek, de léccii ezt felejtsd el, hogy megbuzul a gyerek :) Nyilván lehetnek tinédzserkori felismerései az gimnáziumba, de legalább nem a cigánytelepen 16 évesen terhesen, írástudatlanul vannak hasonló felismerési. Mondom próbáld úgy felfogni, hogy sajnos sok ilyen gyerek van és az adott körülmények között kapja meg a legjobbat. Majd ha nem lesznek ilyen gyerekek és túljelentkezés van
SystemError
@cikicakk55: Nem mondom, hogy sajnálom, mert az élet ritkán ad gondtalanságot. Minden éremnek két oldala van. Talán így igazabb életed lett, mint két szülővel, akik csak ott vannak, de nem veled.. Az élettapasztalat és saját bőrön tapasztalt valóság pedig néha sokkal többet számít egy családban útravalónak, mint annak a gondtalan életből döbben rá, hogy naívan választott, stb.. A szeretet a lényeg és szomorú, ha nem attól kapjuk, akitől kéne, de erről nem tehet senki. Talán az sem, aki nem tudja megadni, de a felelősség ott van.. Sokszor a legnehezebb kijönni a családi generációkon átnyúló oda-vissza kompenzálásokon. Ilyen esetekben ebbe a legkönnyebb belesni
Macskaszem
Megtévesztő hülye cím, senki nem gondolja, hogy apa nélküli családok kellenek. De ha valakinek úgy alakul az élete, ne legyen elzárva attól a nagyszerű dologtól, hogy gyereket neveljen.
cikicakk55
@simmering73: tegnap 18:46
Igen,sikerült embernek maradni,de ezt Nagymamám szeretetének köszönhetem. Ő tőle annyi szeretetet kaptam,mint más gyerek az Édesapjától és az Édesanyjától. Fájt is a halála rettenetesen. Talán annyiban sérültem,hogy én mind a két fiamat túlságosan is féltem és imádom. Próbálok reális lenni velük szemben,de nagyon elkényeztettem mind a kettőt. Szerencsére ettől függetlenül nem kutyultak el.Mind a ketten diplomás emberek,csak éppen anya maradt az érzelmi háttér nekik. Megtaláltam az Édesanyámat 39 éves koromban,de azt hittem majd milyen hatalmas érzés lesz. Nem volt az .Kb 5 hónapig voltam boldog,de aztán rájöttem,hogy nagyon messze van attól,hogy úgy tudjam szeretni,mint ahogy nagymamámat szerettem.
vacsi
@simmering73: És minden elismerésem annak a "nagymamának", aki úgy csöppent ebbe a szerepbe, mint Pilátus a Krédoba, mégis szeretettel nevelgette az unokáját!
SystemError
@durbincs: Anyád annyira élvezte ma, hogy azt mondta nem kezeli tovább a retardált, hülye fiát és hozzám költözik.
SystemError
@durbincs: Nagybetűvel írod a pedofilt, de pedofil köcsög. Nem gondolod, hogy foglalkozni kéne az elmebeteg tudatalattiddal te féreg tehetségtelen perverz IT-s! ? :)
SystemError
@durbincs: Írd csak nagybetűvel köcsög, ahogy szereted...jó naggyal! :)
Macskaszem
@durbincs: Takarodj innen, mindjárt kevesebb lesz 1-el.
SystemError
@durbincs: Nagyon beizgultál erre a buzi témára..Vagy a tehetségtelen, csicska IT-sra, aki csak erre vóót jó. Szerintem a kettő együtt Shikari. Akarom mondani Buzzincs:)))))))))
tulipan
@durbincs: Osztán te meg, azzal a a moslék pofájával, meg a silány, szérobbnbant agyával ?Az a hirös bányalakó Ballonkabátos Pedofil ki a sitten is csak Csudafurulya néven szaladálsz ? Most meg éppen itt buzizol, nem pedig Ploestiben ? A kabátod nyitogatva, , te vagy az a nevezetes naranvcsos seggnyyaló , aki vérfertöző ,és döngeti az unokatesóit ? vagy az is tárnás gruppenbuzi??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.