A CDU-hoz közel álló Andreas Rödder történész Budapesten tartott előadást. Szerinte az illiberalizmus nem lehet követendő út, és Brüsszelnek fel kell ismernie, nem glogális játékos.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
jellemző a buta matyar tudatlanságra, hogy ezt az idétlen majmot szajkózzák! Aki egy közismert szélsőséges hazudozó a sumák fajtából, A "tisztes" szélsőjobberek büszkék szélsőséges voltukra, míg ő tagadja. Sőt a valódi klasszikus értelemben vett konzervatívokat fikázza! =))
reagens
Tyurika mekint matyarkodik. Nem veszi észre hogy a magukfajtákat nem kedvelik itt a pofátlan mocskosságuk miatt.
SystemError
A hülyeség kétoldali azért. Mármint, hogy egy értelmes világban semmi baj nincs a konzervatív értékrenddel, söt meg kell lennie mindig az egyensulynak...

Persze az "illiberalizmus" fosztóképzős önmeghatározást továbbra is szánalmasnak tartom...:) Milyen vagy? Nem olyan...:) Ez számomra semmilyen..:)
Nessy
@reagens: Kéretik elolvasni a cikket. Minden ember számára biztosítani kell az azonos lehetőségeket, melyekből aztán különböző életutak nőnek ki. Minden embert megillet a tisztelet!
Lehet neked más a te véleményed, és lehet más az enyém! Mindkettő vélemény, melyet feltételezhetően befolyásolnak a körülmények, az egyéni sors, és még sok minden. De ismeretlenül, anélkül, hogy bármit tudnál róla gorombáskodni valakivel az már intelligencia kérdése is. A jó modort otthon tanuljuk, nem az egyetemen.
Peller Anikó
@SystemError: Á áá, az ill = beteg, az ill hazudós, az ill lopós. Semmiképpen nem semmilyen.

- Milyen vagy?
- Nem normális. Hazudozó gazember. Csaló.
csak úgy....
@SystemError: @Nessy: ,hogy tik, mi mindent nem szeretnétek,egyszerre kicsikarni,ebbü a szerencsétlen kölökböl...oszt csoda ha zizi a szentem..
reagens
@Nessy: Biztos akkor a mocskolódó hozzászólóknak írtad ezt. Rájuk is fér!
Olvasd már el, miket írkálnak nekem és én szépen visszafogottan válaszolgatok!
Na ez az intelligencia! :-)
Nessy
@reagens: Nos a "vinnyogó liberálisok, ellenzék, stb" nem éppen az intelligens megszólítások közé tartozik például, de az esetenkénti veled nem egyetértőkre alkalmazott jelzők is hagynak némi kivánni valót maguk után. Tiszteletben tartom a "visszafogottságodat."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.