A 23 éves milánói lány, Silvia Romano egy segélyszervezet munkatársaként dolgozott Kenyában, de tavaly novemberben nyoma veszett. A szülei és barátai sokáig azt gondolták róla, hogy megölték, ám néhány nappal ezelőtt az olasz titkosszolgálat – hosszabb nyomozás után – közölte, hogy Silvia él. Foglyul ejtették egy Chakama nevű faluban, Nairobitól 50 mérföldre, majd Szomália déli területére vitték, ahol az al-Shabab radikális iszlamista szervezet “uralkodik”. Fogvatartói arra kényszerítették, hogy felvegye az iszlám vallást és muszlim házasságra kényszerítették egy szomáliai muzulmán férfival. Az IlGiornale szerint az olasz hírszerzésnek nincs megbízható információja arról, hogy most pontosan hol is tartózkodik rá kényszerített férjével. Amikor még úgy tudták, hogy Kenyában van, szóba került egy titkosszolgálati akció a kimentéséért, de Szomália már sokkal nehezebb terület. A lap úgy tudja, hogy az olasz kormány még váltságdíjat is fizetne azért, hogy Silvia Romano visszatérhessen...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Hűha, hallottam már ilyet, nem az első eset. Itt van mindjárt például... izé... "Szarvasünőt űzve talált új hazát Hunor és Magor, majd elkövetve az „özönvíz utáni első rablással” feleséget szereztek maguknak. Megszületett a hun és a magyar nemzet."
Mások meg a keresztény hittérítés nevében ragadták magukhoz a megtérített nőket szerte a világban. :)
nemkati
@durbincs: Hülye vagy te? Milyen "ákkcentus"? Az neked van, piréz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.