Folytatódik Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő vesszőfutása. Lapunk úgy értesült, hogy az EPP európai parlamenti frakciója ismét Hidvéghit jelöli az állampolgári jogi bizottság harmadik alelnökének. A szaktestület eredetileg jövő hétfő este hét órakor szavazna a jelölésről, de forrásaink szerint ezt el fogják halasztani.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az EPP ön- és köz-veszélyes töketlensége

Nem figyelnek arra, hogy Orbánnál a korrektség az a gyengeség jele, s nem csak óvakodik tőle, de másoknál igyekszik kihasználni

Arról számol be a média, hogy „Orbán Viktor miniszterelnök újfent Brüsszelbe utazott, ahol másodszor találkozott a Bölcsek Tanácsával”. Bár Weber keményen nyilatkozgat, de alapvetően a merkeli „ejnye Viktorka, ne légy pajkos” dumát nyomatják.
Mindeközben az EPP európai parlamenti frakciója ismét Hidvéghit jelöli az állampolgári jogi bizottság harmadik alelnökének pedig ezzel azt veszélyeztetik, hogy ha a fideszes EP-képviselő elbukik a választáson, akkor a kereszténydemokraták elbúcsúzhatnak az alelnöki széktől a fontos testületben, mert a hely egy másik politikai csoporté lesz.!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.