Múlt héten sokakat megdöbbentett az az interjúsorozat, amelyben Meghan Markle-t mentális egészségéről kérdezték. A hercegné könnyeivel küszködve árulta el: nincs jól.

Meghan Markle visszamegy Amerikába!

Fotó: Toby Melville – WPA Pool/Getty Images

Aki nyomon követi az életét, az biztosan tudja, hogy Meghant az elmúlt két év során rengeteg támadás érte, ebben pedig apjának és mostohatestvérének is nagy része volt. Sajnos a lejárató hadjárat megviselte Meghant főleg várandóssága alatt, de most, anyukaként is rosszul érinti a dolog.

A riportsorozat készítői arról is megkérdezték a hercegi párt, hol képzelik el a jövőjüket. Harry herceg egyértelműen kifejtette, hogy számukra az a legfontosabb, hogy találjanak egy olyan helyet, ahol senki sem zavarja őket és nyugodtan élhetnek. A herceg szerint a legideálisabb az lenne, ha Dél-Afrikába, Fokvárosba költözhetnének, viszont ez egyelőre nem megvalósítható.

Azt is elárulta, hogy most hat hetes szabadságot vesznek ki, és az egész család Amerikába utazik, hogy Meghan pihenhessen egy kicsit és kiszakadjon a megszokott közegből. A hercegné édesanyjánál töltik majd a hálaadást is, hogy legalább rövid időre átlagos életet élhessenek.

Korábban már arról is pletykáltak, hogy a hercegi pár végleg Amerikába költözik, és úgy tűnik Harry herceg egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy az Egyesült Királyságon kívül éljenek.

Glamour

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Markle tudhatta, hogy mibe csöppen. Nem beleszületett, hanem választotta.
Én valahogy ezt szerepjátszásnak gondolom. Egyértelmű, hogy újra kamerák elé állna és ezért mindent belevet a cél érdekében. Legfőképpen Diána sorsát lebegteti férje előtt, hogy meggyőzze. De ez nem őszinte.
Lehet, hogy tévedek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cirip
Harrynak nem kellett volna rangon alul házasodnia. Hogyan is képzelték , hogy a család elfogad egy ilyen házasságot.
Katalina62
Amerikában is kamerák hada követné, de még annyi tisztelet sem, kapna mint Angliában
namihami
Meg kell a szívnek szakadni. Biztos nem mondták meg neki, hogy ki az ifjú kérő és a ceremónia utáni trauma nem tett jót neki.
Vajon mire számít/hat/ott egy olyan környezetben, ahol ez kötelező és ő sem oda való neveltetésben nőtt fel. A Lédidivel is ez volt a gond, pedig az legalább két szinttel efölött a nő fölött kapott ""úri környezetű"" neveltetést. Aztán az is rájött, hogy a lovassági tiszt (is) jobb férjpótló. Aztán jöhetett az arab milliárdos, búfelejtés gyanánt.
Katalina62
@namihami: azért Lady Di sokkal fiatalabb, és naivabb volt amikor hozzáment Károlyhoz! Meghan idősebb, tapasztaltabb, dörzsőltebb, és őt szereti a férje!
namihami
@Katalina62: De ettől (kor, dörzsöltség, származás, stb.) még a királyi családon belüli elvárások nemhogy csökkennének, inkább nőnek. Az előitéletekkel együtt (elvált, kevert fajú, stb.).
Egy ""hétköznapi"" familia ezen a mai világban már /talán/ átlép. De ne felejtsd el, hogy itt ""uralkodói vérről és királyi fajról"" van szó. Ez a bőrszin Kubában és hasonló országokban gond nélkül tolerált, de gondold el, hogy nálunk se örülnének a magyar családok egy ilyen vőnek/menynek. És---itélj el---de én se szakadtam volna meg a röhögéstől, ha a gyerekeim ilyen házastárssal állítottak volna be. Az unokáról nem is szólva. Felénk ez még nem igazán teret nyert vagy elfogadott. És a kicsinek se igazán.
És ezt hagyta/hagyná figyelmen kivül ez a félvér nő. A férje pedig, szerintem, egy adag dafke mellett vette el. Persze, biztos szereti is, de a család b@sztatása is benne van. A Lédidi mégiscsak nemesi leszármazott volt, mégha nem is hercegi. És ezt a Bözsinéni, már a kora és neveltetése okán se fogja figyelmen kivül hagyni. Akivel szemben nekem semmi bajom, mert miért is lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.