Több százezer kurd menekült el a török támadások elől, de a külügyi államtitkár megmagyarázta, hogy mindez miért nem az, aminek látszik.\n\nNem támogatunk nemzeti kisebbségek és keresztény közösségek elleni háborút – fejtegette hétfőn a Parlamentben Vargha Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium polgári hírszerzésért felelős államtitkára, csattanós választ adva a valóság jelentette kihívásokra.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S ennek méh csak egy tábla sem jutott

Szájjárató alvezíre sem piskóta

„Nem támogatunk nemzeti kisebbségek és keresztény közösségek elleni háborút – fejtegette hétfőn a Parlamentben Vargha Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium polgári hírszerzésért felelős államtitkára, csattanós választ adva a valóság jelentette kihívásokra.” – írja a Népszava arról, amit egy képviselő kérdésére válaszolt, aki „azt szerette volna megtudni, hogy az Orbán-kabinet miért támogat egy etnikai tisztogatást ?”
„Mint az MTI írja, Vargha szerint ugyanis a beavatkozás nem a kurd nép ellen irányul, Ankara kiváló kapcsolatot ápol az iraki kurd vezetéssel – a hadművelet valójában egy terrorszervezet ellen irányul, ami 1984 óta követ el terrorcselekményeket törökök és kurdok ellen is. Az államtitkár érthetőnek tartotta, ha Törökország szeretné megvédeni az egyszerű török embereket.”! =))
Madácsi Pali
Bravó fityf@sz! Amit bofögsz a nép csak igy nevezi; lehazudja a csillagot az égről. Méghogy nem keresztény üldözés, nem népcsoport elleni vallási okból fegyveres támadás. Arról mért nem szólsz, hogy a CDU már nem csak a fideSSt rakná ki a néppártból, hanem hazánkat az unióból.?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.