Karácsony Gergely elnézést kért az író rajongóitól. Budapest új főpolgármestere rendesen kiakasztotta a dühmérőt Wass Albert népes rajongótáborában, amikor az Index múlt heti videójában lazán lenácizta az írót, de úgy tűnik belátta, hogy hibázott. Karácsony Gergely szerdán este, az ATV-nek adott interjúban azt mondta, tudja, hogy Wass Albert sokak számára egészen mást jelent, mint neki. „Azt hiszem, hibát követtem el, hogy belementem ebbe a vitába” – így a főpolgármester, aki elnézést kért azoktól, akiket akaratlanul megbántott. A videót itt lehet megtekinteni: A tartalom megtekintéséhez szükséges engedélyezni a sütiket. Kattintson ide a sütik engedélyezésére.

Forrás: foter.ro
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szeretnék már egy olyan cikket olvasni, melyben pártunk és kormányunk "belátja, hogy sokakat megbántott"! Persze, a csodák ideje még nem jött el!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Szeretnék már egy olyan cikket olvasni, melyben pártunk és kormányunk "belátja, hogy sokakat megbántott"! Persze, a csodák ideje még nem jött el!
namihami
Megbántott? Mivel? Hiszen saját bevallása szerint is náci és antiszemita volt.
Végtére akkor az Alualbi bántotta meg a saját hittestvéreit. A Karácsony csak azt mondta, amit az Alugyerek állított sajátmagáról. Ezeknek a fidesznáciknak már ez a romániai magyarnáci se elég hiteles?
kereső
Drága Karácsony Gergely, Kár volt- mármint a bocsánat kérés. Megsértetted a "náci" érzelműeket az igazsággal? Ezért nem kellett volna gazsulálni. Miért kell udvariaskodni azokkal, akik hitler-horthy imádók a mai napig, nyilaskeresztes zászlók alatt masiroznak ismét Budapesten. Ez nagyon sokakat sért- akkor most tőlük IS! bocsánatot kérhetnél- a bocsánat kérés miatt. Hitler nem tüntetett ki akárkit, Wass Albert grófot kétszer is. Vajh miért?
simmering73
koter.ro meg ez a szellemileg alultáplált durbincs.
kereső
@durbincs: "ingyom-bingyom tálibe, tu-tá-libe málibe, vesszőcskéért"
36
Sokat heherésztem már azon amióta megválasztották Karácsonyt, hogy ez a sok pártot megjárt ember, ha veszni látszik az ellenzéki összefogás hátszele, még képes lesz és beáll a fidesz-be.:)))
Macskaszem
A verssel önmagában nincs baj, de Vass Albert attól még náci volt.
vitriol
Ezért csak a nácik sértődhettek meg!
JAJMÁR
A háború oda-vissza sok életet megnyomorít! Tisztességes és jó emberből is képes áldozatot és gyilkost csinálni! Vass Albert jó író, költő volt. Nem tudom, hogy jó ember volt-e, és hogy amit tett választotta, vagy nem volt választása, vagy hogy egyáltalán mit tett? Ezért nem is vádolom semmivel.
JAJMÁR
Az, hogy manapság csak úgy bárkit le lehet kommunistázni meg nácizni, a politikai elit bűne!
fahrenheit451
@durbincs: a BÁNYÁBAN A SOK BUZI UKRÁN?

Undorodom az ukrán magyarok primitívségétől.

Nem kell Trianon, hogy a sok buta ukrán miatt.
fahrenheit451
@durbincs: Szegény durbincs, még ez az egész előtted áll - az ismeretlen...
Én már kurva sokszor meghaltam sokféle módon - Jó volt mindegyik. Szívesen emlékszem mindegyikre.
Mindent tudok a halálról.
Szegény durbincs, ahogy fél a haláltól...
CsipkeRózsa
Karácsony Gergelynek nem kellett volna bocsánatot kérnie, mert igazat mondott.
advocat
Engem nem nagyon érdekel. Egyszer kezdtem olvasgatni, de fél oldal után abbahagytam. Mert értékek és értékelések nem mindig egyeznek. És egy főpolgármesternek is lehet véleménye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.