Egyre több gyermek esik önhibáján kívül áldozatául a liberális terrornak. A legújabb tönkretett élet egy James Younger nevű kisfiúé, akivel kapcsolatban a napokban bírósági ítélet született, mégpedig az, hogy az apa nem szólhat bele abba, hogy 7 éves gyermekén kémiai kasztrálást végezzenek. A remek ötlet a nyilvánvalóan tébolyult édesanyától származik, aki azért tartja lánynak a fiát, mert annak tetszett a Jégvarázs című rajzfilm. Az anya úgy véli, ez már elég ok arra, hogy gyermeke ezek után Luna néven folytassa életét. Elmúltak már azok a szép idők, amikor a heterók és melegek nem értettek egyet egymással a hálószobai dolgokkal kapcsolatban; úgy tűnik, most már az is normális, hogy egy heteró házaspár nem ért egyet a másikkal azzal kapcsolatban, hogy gyermeke fiú legyen vagy lány, miközben egyébként fiú. Ez történik éppen egy texasi kisfiúval, James Youngerrel, akit édesanyja, Dr. Anne Georgulas éppen nővé próbál alakítani, pusztán azért, mert a kisfiúnak egyszer megtetszett a...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy igazi kettőshiba

sem a vélekedés, sem az indoka nem reális

Az index.hu referációjában jelent meg a „Választási különkiadás 2019 Szalay Miklós” című post. Ami szándéka szerint „Alább a 2019-es önkormányzati választás egy kis elemzése olvasható.”! Az elemzésnek vannak valóban világos meglátásai, mint „Ennek a mostani „sikernek” épp az a veszélye, hogy az ellenzék elképzeli, hogy elég lesz ennyi, ugyanígy 2022-ben is győzni tudnak majd,”,
illetve
„Az ország nemcsak a nagyvárosokból áll, láthatjuk, hogy vidéken töretlen a Fidesz előnye. (Akárcsak – vélhetőleg – a határon túli magyarok körében is.)”, azonban elképesztően naivak is.
Feltétlenül ilyen az, hogy „ Vélhetőleg a Fidesz is le fogja vonni a tanulságokat a mostani esetből, és igazítani fog a stratégiáján. Én arra tippelnék, hogy visszavesznek majd a tempóból. Ne feledjük azonban az eddig történteket, hogy kimutatták a foguk fehérjét: ha kevesebb lesz is a sorosozás, kevésbé pofátlan a közpénzek lenyúlása, mindez azért történik, hogy megtarthassák a hatalmat és a vele járó előnyöket.”
Bármennyire logikusnak is tűnik, de ez nagy valószínűséggel kizárható. Már a visszafogottabb, szofisztikáltabb uszítás is valószínűtlen, hiszen a birkáik erre vevők, azonban az, hogy kevesebbet lopjanak, vagy csak kevésbé egyértelműen, nos az teljes mértékben kizárható! =))
reagens
@RonaGyuri: Mindenkinebb jobb lett volna ha téged kasztráltak volna román tyurikha. Persze most se késő. :-)))))))
RonaGyuri
@reagens: szaros román takarodj haza ott ugass! =))
reagens
@RonaGyuri: Ne legyél szégyellős te regáti hős. A barnamedvékig fut vissza a vérvonalad. :-))))))))
teuton
A fasz köze van a durrfingnak meg a pesti striciknek ahhoz, amit egy anya a JOG szerint csinal??? Pofazzanak ezek a barmok abba bele, mit csinal Putyin Kelet-Ukrajnaban meg Erdogan Sziriaban jogtalanul!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.