Merre tart Budaörs és az identitásában láthatólag megroppant polgármester, Wittinghoff Tamás? – tette fel a kérdést a térség fideszes országgyűlési képviselője, Csenger-Zalán Zsolt mai sajtótájékoztatóján, arra utalva, hogy a budaörsi liberális polgármester Bill Clinton volt amerikai elnökhöz hasonlóan hazugságok sorával lepleződött le az ismert kéjhölgyes pornóvideójával kapcsolatban, miközben ingatlanbotrányokba is belekeveredett. Cikkünk végén a prostituált és Wittinghoff kérdéses beszélgetését is elolvashatják, így olvasóinkra bízhatjuk a mérlegelést! Wittinghoff zavart kapkodása érthető, hiszen ő is érzi, hogy a botrányos videó nyilvánosságra kerülése utáni vállalhatatlan hazudozásával erkölcsileg teljesen méltatlanná vált. A videó önmagában is kínos és egyúttal szánalmas, ugyanakkor az előkerülése utáni reakció döbbenetes hasonlóságot mutat a hírhedt Monica Lewinsky-üggyel. Bár ott maga az aktus dokumentálása nem történt ilyen egyértelműséggel, Clinton azt követő...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
@durbincs: Figyi, zsebcápa! Clintont az egyik legsikeresebb elnökként tartják számon... És akkor most beszéljünk borkairól!...
DURBINOS
@durbincs: Én vagyok te, te vagy én, ki a hülye te vagy én?
azösszeskibanévfoglalt
látom, itt az elmúlt pár napban tobzódnak az elmebetegek, ócska szar felböfögéseket tesznek be hírnek, és aláhánynak. teljes tébolyda. szal, drága propeller, kapjátok be a faszomat, én léptem ebből a dilházból. letiltom az oldalt a routeren is, nálunk senki nem fog hozzáférni. kellemes további szarban tapiskolást mindeninek, aki bírja.
advocat
Szívesen olvasnám Berkiről a véleményt. is. Mert ő nem libsi, hanem keresztény identitású, vagy micsoda. Mert szólaltassék meg a másik vélemény is! Csak az egyenlőség kedvéért!
advocat
@durbincs: Ez újmagyarul van. Mert nem értem! Mert mi, ittszületettek nem így mondjuk/mondtuk. Vagy én vagyok lemaradva? Bocsánat!
solidedge
Kérdésem az hogy hogyan lehet egy elmegyógyintézeti ápoltnak akit biztonsági okokból ketrecben tartanak telefon vagy számítógép közelébe jutni? Durbincsra miért nem vigyáznak odabent jobban?
Sámannus
@solidedge: Ott ilyen lepukkadt elméket képesek csak alkalmazni. A disznyó fost csak ő bírja talicskázni a fütyisz óljából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.