Török belügyminiszter: Ankara visszaküldi a feltételezett dzsihadistákat származási országukba. Törökország vissza fogja küldeni származási országukba az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elfogott dzsihadistáit - szögezte le Süleyman Soylu török belügyminiszter szombaton. "Nem vagyunk szálloda senki dzsihadistái számára" - mondta, hozzátéve, hogy nem tudják "az idők végezetéig" őrizni a külföldi harcosokat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Persze az ellenzékiek mind "feltételezett dzsihádisták"! A kurd ellnezékkel egyetemben. Sőt azokat még másik ország területén is irtani, bombázni kell, melyben Putyin is besegít! Pártunk és kormányunk meg teljes mellszélességgel támogatja a tömeggyilkosokat!
advocat
Az IÁ harcosaival rendben. Van nekik hazájuk, majd ott elítélik. De mi van a menekültekkel, akik csak életben szeretnének maradni. Mert azért volt már örmény népirtás is. Nem idegen a törököktől az ilyesmi. Mit is tettek a fegyvertelen kurd asszonnyal. A szövetségeseik gond nélkül és azonnal meggyilkolták. Ennyi róluk. A janácsárok dícsőségére meg illene emlékeznünk, hisz itt voltak 150 évig. Ami az oroszoknak csak 45 volt. De az is sok.
RonaGyuri
@advocat: ezért szereti őket Orbán! =))
Nyírfa
Még ebben az éltemben meg akarom érni, hogy Gülen hazatér, és újjászervezi Törökországot.
Csizmás Kond
Ma mindenki csak mond a nagyvilágba...és mi minden beköpésre visszaköpünk...ilyen ez a közmédialehetőség...amúgy minden úgy történik ahogy azt a nagyurak akarják vagy elérik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.