Különös, egyértelmű, cigányokkal szembeni pozitív diszkriminációval próbálkozott Gáspár Laci az X-faktorban. A magyarságtól, és a magyar nyelvtől eleve teljesen idegen “tehetségkutató” a legutóbbi adásban már nyíltan a fehér magyar versenyzőkkel szemben akart fellépni, a cigányok javára. Dallos Bogi kezében volt a döntés egy cigány lány sorsát illetően, és haza akarta küldeni. Természetesen ki más, ha nem Gáspár Laci állt ki a cigány lány mellett, de Bogi tartotta magát a döntéséhez, és hazaküldte. Erre Gáspár Laci megszólalt, hogy “csalódtam benned!”. Tehát csalódott benne, mert hazaküldött a fehér zsűri egy cigányt. Bye Alex és Puskás Peti is számon kérte Gáspár Lászlót, hogy “ez most miért mondtad?” , “Hogy jön ide a csalódás kifejezés?”. Teljesen tapintható volt a cigány-magyar ellentét, illetve az, hogy a három fehér összetartott, és nem hagyta Gáspár Laci cigánylány melletti pozitív diszkriminációját érvényesüln

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@durbincs: ...mondjuk neked már valaki elhúzhatná a nótádat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@durbincs: ...mondjuk neked már valaki elhúzhatná a nótádat.
Nessy
Az egyik zsűritagnak tetszett a produkció, a másik kettőnek nem. Ez természetes dolog, más versenyeken is. Ezért vannak többen.
A "mentorházi" válogatáson már Gáspár Laci maga döntött, kik kaptak "széket". Mint ahogy a másik két zsűritag is, maga válogatja meg, kiket óhajt mentorálni! Aki ebben rasszizmust lát, az menjen szemorvoshoz, mert csak a politikai tisztánlátása van rendben!
CsipkeRózsa
A zsüri tagjai gyakran vitatkoznak a versenyzők továbbjutásáról.
Az, hogy a hülye újság ezt ebben a döntésben rasszista tettnek tüntesse fel, akkor túlzás, ami inkább hazugság. Ezzel a cikkel a szennyújság követett el rasszista támadást Gáspár Laci véleménye miatt.
Aki Én
Amikor ,,fehérek" között ment a vita, akkor azt hogyan magyarázzátok félre? Több ,,fehér" is továbbjutott, úgyhogy nem tudom mire megy ez az uszítás, gyűlöletkeltés.
Csoda, hogy a meleg srác továbbjutása nem lett még hazaárulás.
Ártalmas, beteg emberek vagytok, a társadalom igazi és veszélyes ellenségei.
Gáon Mordehaj
"A társadalmi béke záloga, ha az etnikum lefedi a nemzet fogalmát" (Zeev Jabotinsky emblematikus , neves jobboldali cionista társadalomtudós, az izraeli "Jabotinsky Institute in Israel" névadója. en.jabotinsky.org/ Ebbe a kritériumba a cigányság sem fér bele, mert a magyarsággal sem etnikai eredet, sem pedig történelmi sorsközösséget nem alkotott és a jelenben sem alkot.
Gáon Mordehaj
Minden etnikum természetes módon saját etnikai eredetközösségét privilegizálja egy másik etnikai eredetközösséggel szemben, ha választania kell! Ez természetes megnyilvánulás!
luiz
rasszista ribanc, hogy vernék alá a hős utcában az összes fekete Snickers-t
reagens
@luiz: Inkább neked kis buzi köcsög!
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: te hibbant ,már a magyar nemesek is a cigány zenére mulattak,és te ,-aki származásilag egy mondva csinált valaki, mert a rámenöséged alapján ,akár lehetsz cigány vagy zsidó,ha stimmel a mendemonda az eröszakosságról...
Gáon Mordehaj
"a magyar nemesek is a cigány zenére mulattak" Azért ezt nem kell túlértékelni! Pontosan ezért Kodály Zoltán szavaival válaszolok ( te hibbant) i.imgur.com/U23EdmE.jpg
Annyiban egészítem ki, hogy nem "cigányzenére", hanem a muzsikus cigányok által interpretált magyar nótákra, mint műdalokra, valamint korábban a verbunkra mulattak, múlatták a idejüket.
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: ha te egy zseni,akkor mit keresel itt ? Bartók (zsidó?) Kodály (elsö feleség zsidó) ,akik több évig kutatták a magyar népzenét , de te utólag tudod,hogy Ök mire jutottak !? www.youtube.com/watch?v=Ooym4InIjZc
Aki Én
@Gáon Mordehaj: ,,Ebbe a kritériumba a cigányság sem fér bele, mert a magyarsággal sem etnikai eredet, sem pedig történelmi sorsközösséget nem alkotott és a jelenben sem alkot."
Ebben van valami. De ezt hogyan egyezteted össze a roma származású miniszterelnök támogatásoddal? Vagy ő nem csak a ,,mi komcsink", hanem a ,,mi románk" is?
Gáon Mordehaj
@csak úgy...: Bartók Béla nem volt zsidó, te félkegyelmű! Felesége sem volt az! Pásztory Edith, ha zsidó lett volna, akkor gyerekei is halachikus zsidók lennének. Hülyeségeket írogatsz! Kodály felesége valóban kikeresztelkedett zsidó volt, de a második (fiatal) az nem. Gyermekük nem volt.
csak úgy....
@Aki Én: a mai ,orbán csináta magyarországban senki sem fér bele! akiki ma azt érzik,hogy sikerült és közben gondolkodni mertek...,osztály ellenséget faragnak belöle.
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Honnan veszed azt, hogy Orbán Viktor cigány származású?
Pontosabban melyik felmenője által?
Mi erre a bizonyítékod?
Milyen hiteles dokumentumokkal tudod ezt alátámasztani?
Ha erre képes vagy, képesek vagytok, akkor folytathatjuk az ilyen irányú elmélkedést.
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Én azt sem tudom bizonyítani, hogy az atom hasad...
Ez az én véleményem. Megnézve fiatalkori képeit, mentalitását, járását, alakját..., az a véleményem, hogy roma származású.
Döntsd el magad, nincs jelentősége a véleményünknek.

internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/04/orbc3a1n-viktor-c3a9s-csalc3a1dja-a-kiskegyed-1993_51-szc3a1mc3a1ban.jpg
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Ezen a felvételen jellegzetes KUN fiziognómiát látok és nem cigányt! Aki ismeri, hogy néznek ki a Kunság valóban őshonos kun-kipcsak lakói, leszármazottai az nem vitatja állításomat. Orbán habitusában egy jellegzetes öntudatos református plebejus kun!
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Van itt egy mindíg aktuális felvetés!
A magyarországi választópolgárokat miért nem érdekli egy adott politikus családi genealógiája, Családi háttere? A felmenők etnikai összetétele és azok életteljesítménye, esetleges történelmi szerepvállalásuk?
Miért fontosabb számukra kutyájuk törzskönyve, mint a megválasztandó képviselő származása. Amelyből fontos következtetéseket sőt prognózist lehet készíteni! Miért nem követelik ki, hogy mindenki vezesse le a származását? Hiszen ez 1945 előtt teljesen nyilvános volt minden közéleti személlyel kapcsolatban. Most miért titok ez?
advocat
@Gáon Mordehaj: Erre a célra tökéletesen megfelel a CIA értékelése. Ott - is - leírták, és eddig senki nem cáfolta! Azért abban lehet valami. Szóval, apai ágon. És azért a bihari eredet egyik, másik lányon eléggé észrevehető.
reagens
Kimondottan valótlannak érzem a cikket. Ez a Gáspár egy annyira együgyű és ostoba alak, hogy felkérésre sem tudna rasszista lenni!
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: mikor én a bartók feleségéböl zsidót faragtam,akkor te le félkegyelmüztél. :) te honnan tudod,,hogy nem volt zsidó a ténsasszony,vagy utólag rehabilitáltad? Bartók elöletek menekült amarikába...
Kodály elsö felesége :Sándor Emma Zsidó családba született, édesapja Schlesinger Móricz, édesanyja Deutsch Sarolta, Zongorázni és énekelni tanult, a századforduló környékén Budapest zenei életének legfontosabb személyiségeinek ismeretségét tudhatta magáénak.
remélem a nejed majd származásilag sikerül vagy sikerült kiválogatnod,már csak azért,hogy ne zavarjon be a késöbbi családi pedigrébe...
csak úgy....
@reagens: veled kapcsolatban tibim,te nem ismered az öseidet,jót tenne néked egy genetikai teszt,persze fosol az igazságtól ...
csak úgy....
@durbincs: a faxnak pofázol bele mindíg a nagyok dógába?
...te agyilag és szellemileg elesett?
csak úgy....
@durbincs: szar lehet neked sztankó, kezd föltörni belöled a muzsikus gypsy...
csak úgy....
@durbincs: a tibink azzal dicsekszik,hogy az idösebbik lyányodnak gyerököt csinát!
ritka céda familia,elöször az apóst próbálta ki,oszt csak az után a lyányt...
Aki Én
@Gáon Mordehaj: nekem van egy aktuálisabb, indokoltabb és logikusabb felvetésem.
Miért nem világítják át a miniszterelnököt, mikor még egy középvezető esetében is evidens. Hátmég ha állami cégvezető.
Továbba miért nem lettek nyilvánosak az ügynöklisták a fidesz választási igéretének megfelelően?
Nem volt elég a kétharmad?
Nincs rá társadalmi igény, egy folyton komcsizó kormány mellett?
Mi az oka, ha nem az, hogy a fideszban van jelenleg a legtöbb komcsi ügynök?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.