Negyven százalék szavazna Matteo Salvinire, ha most tartanák a választásokat - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Szokásos ferdítések A Lega 33%-on áll és nem Salvini-re szavaznának, hanem a Lega-ra. A Lega-nak szinte változatlan a támogatottsága, de Salvini a náci megbukott...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@durbincs: szaros román otthon ugass! =))
reagens
@durbincs: Osszad csak a magyargyűlölő Gyurikát. :-)
RonaGyuri
@reagens: @reagens: @durbincs: szaros románok ne ugassatok, főleg ne az én adómból!!! =))
csak úgy....
@reagens: annyira aranyos vagy,mikor a pasidnak drukkolsz...
ti melegek ,ebben verhetetlenek...
SystemError
Szokásos ferdítések A Lega 33%-on áll és nem Salvini-re szavaznának, hanem a Lega-ra. A Lega-nak szinte változatlan a támogatottsága, de Salvini a náci megbukott...
nevemnick
,,V4 News Agency (V4NA) néven indult új nemzetközi hírügynökség HABONY ÁRPÁD befolyási övezetében. A központi médiaholding tavalyi bejelentése óta ez a legnagyobb kormányközeli sajtóprojekt: az üzem londoni székhellyel, félszáz újságíróval indul, és a magyar mellett angol nyelven is sugároz."
Hahahaha... vicces.
csak úgy....
@RonaGyuri: az a siralom a gyerökbe,hogy ez nem román! a szaros stimmel de mitöl lenne román? nem romát akartál említeni ?
SystemError
Hol van a trend, amire egyáltalán a Fosigo hivatkozik és 40%-ról ír a cikkben? Patkányok a szokásos gerinctelen megrendeléseiket hazudozva szolgálják ki...

www.politico.eu/europe-poll-of-polls/italy/
RonaGyuri
@SystemError: ők a hazai eredményeket is milyen jól tudták!!! =))
Gáon Mordehaj
@SystemError: Te ezt a nációs szöveget karhatalmista nagyapádtól vagy kommunista ávós bácsikádtól hallottad? vagy születésed okán vagy idióta demagóg ? De azt, hogy valami bugris kommunista-internacionalista, nemzetietlen ivadék vagy azt kár lenne tagadnod.
SystemError
@Gáon Mordehaj: Új tag napi 8 órában 50-60 poszttal...?:) Nem unjátok még az új nickeket, a mintán is változtassatok, mert baromi levágós Shikari!:))))
Gáon Mordehaj
Az olasz nemzet önvédelmi reflexe végre beindult és nem hagyják, hogy szülőföldjük, az épített és szellemi kultúra európai bölcsője; értéktelen, túlszaporodott, korlátoltan belátóképes afrikai és arab csőcselék prédájává váljon. Akiket olyan címeres és aljas zsidó gazemberek exportálnak Európába, mint Soros, ez az átkozott Moloch ivadék. Aki magát valamiféle 21. századi Mózesnek képzeli. Azzal az etno-specifikus, hamis kiválasztottsági tudattól terhelt elméjével, hogy a harmadik világ fölösleges túlszaporulatát az Európai Kánaánba vezesse. Szétdúlva a történelmi európai nemzetállamok társadalmait, őshonos etnikai eredetközösségeit, szellemi és épített kultúráját. Az olasz nép le fogja mosni Itália földjéről ezt a baloldali liberális szellemi trágyát, amelyet oly rafináltan mocskoltak rá a világ önjelölt transznacionális bajkeverői! ÉLJEN SALVINI! Pusztuljon el mihamarabb Soros György és ügynökhálózata és a vele kollaboráló összes kártevő!
SystemError
@Gáon Mordehaj: Most nézem, hogy több, mint 12 órában... Új fiú a csapatban. Neked még pár órát rá kell húzni, hogy meglegyen kvóta.

Hadd gratuláljak és jó munkát kívánok! Velem mostantól egy szót nem fogsz váltani az biztos, ahogy a kollégáid se!:))))
SystemError
@reagens: @reagens: Be sem mutatjátok az új kollégát, ez hallatlan! :))))
Gáon Mordehaj
@SystemError: Te félnótás! Ha jobban utána nézel évekkel ezelött már felkeresem ezt a szivárvány színű újlipótvárosi ballibsi véleménybuborékot . De itt semmi nem változott! Az alom, ugyanolyan összetételű. Nemzetidegen, destruktív. nonkonformista, abszolút mélyre nyúló, több generációs judeo-bolsevik családi gyökerekkel. Nem tudtok kibújni a bőrötökből. A ti lételemetek a magyar nemzeti érdekeknek való folyamatos nekifeszülés, a demoralizálás, a hangulatkeltés, az áskálódás, külföldön való feljelentgetés. Röviden a szarkeverés! Egyszerűen nem bírtok magatokkal! Sem saját etnikai eredetközösségetekben, sem pedig máshol. Ilyen társulat a Horeb alatt lehetett, akkor amikor Mózes lejött a tanítással a Dzsebel Muszáról, hogy átadja a népnek, de azok ott ahelyett, hogy magukba szálltak volna, őrjöngtek és az aranyborjú körül ugráltak. Ti is így ugráljátok körül az általatok megkreált destruktív liberalizmusotokat és élvezitek azt a világot, amelyet oly pontosan leírt Émile Durkheim az "anómia" elméletében. De ott a Hóreb alatt Mózesnek volt lehetősége, hogy azokat a bajkeverőket agyonüsse! De a ti Mózesetek még nem jött el, hogy ugyanezt tegye. De egyszer meg fog érkezni!
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: te tudog,hogy mi a különbség egy 1919 es veres katona között és egy 2019 es veres katona között? szinte semmi...
SystemError
@Gáon Mordehaj: Jézusom!!! :) Kérlek ne szólj hozzám többet! :)
SystemError
@csak úgy...: Újabb intézet zárt be? :)
SystemError
@csak úgy...: Amúgy ez gyanús tibis műsor kicsit áthangszerelve nem? :)
csak úgy....
@SystemError: mert a fletó bezáratta és azóta... ,hogy építetett vóna rá emeletet!
csak úgy....
@SystemError: az idióták száma szaporodóban,bakker..lassan nekünk köll az összesröl gondoskodni és szóval tartani öket,hogy ne csináljanak kárt magukba és bennünk...
SystemError
@csak úgy...: Nooooooo :) Sajnos én nem hiszem, hogy ez szaporulat, csak nickből van több, személyből szerintem ugyanannyi van... Kellett Shikarens-nek egy vele egy színvonalú labdapasszolgató fajtárs, hát csinált egyet. Ne mondjad már, hogy pont a gyanús elemek vannak itt napi 8-12 órában, erre ez is azonnal 12 órában kezd, életszerű...:) Amúgy meg ez a színvonal elég ha megszólal az már önmagáért beszél...
csak úgy....
@SystemError: a tibink, le sem bírja tagadni magát:) ..,ezért is csak ö lehet a mi kis kedvencünk.
SystemError
@csak úgy...: Vagy nem tibi, hanem iko:

"TRAFFIC STATISTICS" rész elég szar:
www.alexa.com/siteinfo/propeller.hu
SystemError
@csak úgy...: Nekem is ez gyanús, de 8-12 óra biztos, tehát nem user...
reagens
@SystemError: Mi ütötte meg annyira a szemed, hogy berzenkedsz? A judeobolsevik? Hát az elég beszédes és találó is! :-))))))))))))))
reagens
@RonaGyuri: Tudod értelmezni a judeobolsevik kifejezést?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.