Erdogan biztonsági személyzete ugyanakkor arról híres, hogy külföldön is fellépnek, akár erőszakosan is az ellentüntetőkkel szemben. 2017-ben Washingtonban kurd és örmény tüntetők várták a Donald Trumppal találkozó Recep Tayyip Erdogant. A biztonsági személyzet tagjai rátámadtak a tüntetőkre, az esetről készült videókon látszik, hogy a földön is rugdosták az embereket. Vajon...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ha az USA-ban meg merték csinálni, itt mi tartaná őket vissza?
Iszonyodom tőlük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
A török testőrök fenyítésétől nem kell tartani, mert biztos vagyok benne, hogy parancsra előbb beindulnak a helyi cecmarekek. Arra is kíváncsi leszek, hogy a nagy elfajzott vadhajtás zsozso hogyan fog ugrálni a tömegben, és megtanulta e már türk nyelven ezt a nehéz ,,As-salāmu ʿalaykum, Erdoğan Atalay" üdvözlést. :D
Nyírfa
@csak úgy...: Kis disznóhús az igazhitűeknek? Nem biztos, hogy jó ötlet, sőt, nagyon berágnának tőle. Ha nagyon itthon érzik magukat, még szablyát is ránthatnak, de nem prézlivel, olajban. :)
csak úgy....
@Nyírfa: Kend sem egy Dobó Katica vagy Zrinyi Ilus típus. :)
Nyírfa
@csak úgy...: Hát, nem tudom. Tény, hogy szeretem a homlokomra tolni a szemüvegem, és elmélázni a lehetőségeken. Mindig akad egy erőszakmentes, csak hagyni kell, hogy előbújjon. :)
Aki Én
Egészen döbbenetes. Hogyan lehetséges ilyen? Mit művelhetnek otthon? Nem csoda, hogy ellenzéki politikusok, újságírók, kritikusai tízezrével vannak börtönben.
Nyírfa
@Aki Én: Miután megrendezte az önpuccsot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.