A kohéziós és mezőgazdasági támogatások csökkenhetnek, a befizetések nőhetnek az Európai Bizottság tervei szerint. A jogállamiság is számítana.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha nem kisvasutak, meg hasonlós értelmetlen baromságok épültek volna az EU-s pénzekből, most nem kellene azért vergődni, hogy mi lesz az országgal a támogatások csökkentését követően. Illetve azt is figyelembe kell venni, hogy a finn soros elnökség – a korábbi románnal ellentétben – komolyan gondolja azt, hogy a jogállami viszonyok teljesüléséhez köti a kohéziós alapok kifizetését. Amennyiben a tervezet átmegy a parlamenten, Orbán akár gondba is kerülhet, hiszen uralkodása alatt szépen leépítette a jogállamot Magyarországon. Nem toporzékolni kellene az EU-s támogatások esetleges csökkenése miatt, hanem felfogni végre, hogy egy ország jövőjét sikerült ellopniuk közösen. Ha a Magyarországra érkező több ezer milliárd forint oda ment volna, ahova azt valóban szánták, ma az ország nem távolodna a nyugati szomszédaitól, hanem közeledne feléjük. Eddig ontotta az EU a pénzt, mégsem kerültünk előrébb a ranglistán, sőt egyre hátrébb vagyunk, kivéve a korrupciós listát. ott hasítunk. Erre szokták mondani, hogy kár beléjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.