Ankara etnikai tisztogatást hajt végre Szíriában – figyelmeztetett William Roebuck, az Iszlám Állam terrorszervezet ellen küzdő nemzetközi koalícióban tevékenykedő amerikai diplomata a washingtoni külügyminisztérium számára készített jelentésben. A jelentésből a The New York Times című amerikai lap közölt részleteket helyi idő szerint csütörtök este. Ezekből kiderül, hogy Roebuck nagykövet szerint...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Erdogan török szultán eljött az ő felcsúti alászolgájához, aki színpadot, rivaldafényt és vörös szőnyeget biztosított neki ahhoz, hogy jól beszóljon és megüzenje az Európai Uniónak, hogy kell a pénz, különben kinyitja a kapukat a menekültek előtt. Erdogan szultán véreskezű tömeggyilkos és terrorista eljött Budapestre terroristázni, hadat üzenni és megzsarolni Európát, a viselkedészavaros, eszelős magyar tudatrepedés pedig végre megint kiállhatott a teraszára megmutatni a birtokot, ezúttal egy gyerekgyilkos autokratának, és a szétszívatott, szarrá alázott fővárosi alattvalók fejére köpve megint Nagy és Fontos Embernek érezte magát néhány óra erejéig.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/11/orbandogan2.jpg
Hagyjuk, hogy milyen súlyos üzenete van annak, hogy egy sötét gyilkos – terrorszervezetekkel összefüggésbe hozható! – budapesti iskolája megnyitásáért és a kurd népirtás támogatásáért hálálkodik egy európai uniós ország vezetőjének, miközben még egyszer: nincs az a diplomáciai cél és nincs az a magyar érdek (az Orbán-család török üzletei nem azonosak az ország érdekével!), ami a tegnapi undorító gazsulálást, udvarlást és egy háborús bűnöshöz való dörgölőzést indokolná. Ráadásul megint mimagyarokra, a mi sajátos magyarságunkra hivatkozva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.