A mostani felmelegedés a bolygó döntő részét érinti. - Megállapítottuk, hogy az elmúlt két évezred legforróbb periódusa a 20. században volt, a bolygó több mint 98%-át érintve - húzták alá a szakemberek. Hozzátették: ez erős bizonyíték arra, hogy az ember okozta globális felmelegedés nem csupán az abszolút hőmérséklet tekintetében, hanem térbeli kiterjedésében is példa nélkülinek számít az elmúlt kétezer évben.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hát ez nem fogja soha megérteni Trump és a hozzá hasonlók, akik nem tesznek semmit e változás további erősödése ellenn!!! Gyermekeinket ölik meg készakarva!!!??
Peller Anikó
@Jozefina: Ez így van. Csak az a kis aprócska bibi, hogy ezt nem lehet megállítani pet palackok gyűjtésével, elektromos autózással, erdőültetéssel, bogárevéssel, siránkozással. Az emberiség létszámával van a baj. És ezzel nem szívesen szembesül egyik politikai akarat sem. Az ok érthető: mely csoportok legyenek a túlélők. És melyek azok akik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.