A tájfun miatt napokig vízben álltak a nagysebességű motorvonatok Japánban, selejtezni kellett százmilliárd forintnyi szerelvényt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az árfolyam változik, de ennyire???

S én még az „ismeretterjesztő” csatornákat fikázom

A derék index.hu „Beáztak a drága sinkanszenek, irány a kuka” címmel számol be egy iho.hu nevű szaklap cikkéről.
„A Hagibis tájfun miatt nyolc nagy sebességű motorvonat állt vízben napokig, ezalatt annyira károsodtak, hogy nem éri meg a felújításuk, írja az iho.hu.”
Nos addig nem is volt gond míg azt nem olvasom, hogy: „ újonnan gyártott járművek árával számolva közel százmilliárd forintot kellett kukába dobni, írja a szaklap.”. Odakatt, majd
„A pusztítás a becslések szerint kilencmilliárd dollárt, azaz körülbelül 2500 milliárd forintot tett ki.” illetve „Vagyis újonnan gyártott járművek árával számolva közel százmilliárd forintot kellett kukába dobni”. A hivatkozott nhk.org 135 millió $-t írt!
Mos ahogy azt mondani szokás ez a kettő nagyon nem konform egymással, sőt a valósággal sem, lévén a $-árfolyama kissé 300FT felett van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.