A nemzetek megmaradását csak az összefogás szolgálhatja - mondta Soltész Miklós.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Csak a címre!
.
Soltész Miklós szép ember, jó ember, aki szociális akármiként a megváltozott munkaképssségüektől legombolt több milliárd froncsit:
..
medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/a_rokkantak_ugye_a_t__haz_elott
.
"""" Soltész Miklós szociális államtitkár a korábbi kormányok megállapításait idézte fel, amelyek szerint fenntarthatatlan volt a magyarországi rokkantsági rendszer. Azt mondta, a mostani átalakítás alapjait, a rokkantság felülvizsgálatának módszerét 2008-ban tette le egy háttérintézmény, és ezt az akkori kormányzat is elfogadta.
Fontosnak nevezte, hogy a legrosszabb állapotban lévők továbbra is hozzájussanak a támogatáshoz, de mint jelezte, a kabinet a munkaképes embereket vissza kívánja vezetni a munka világába.""""
.
Egy tisztességes keresztény sem babrál ki a kiszolgáltatokkal, de Miki bá' nem azok közé tartozik, pártkatona, a piszkos meló egyik végrehajtója!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Ők csak a szétszakításon dolgoztak, dolgoznak, ne beszéljen összefogásról!
namihami
Elfelejtett lapozni a naptárban? Szóljon már neki valaki, hogy a 21. században élünk. Ez a hülye még mindig max. a 16.-17. századi létben vergődik.
Nessy
A jelenlegi erőszakos hittérítés után már jöhet a szent inkvizíció! Egyébként bármily hihetetlen, de a Kárpát medencében nem a kereszténység az egyetlen vallás! Az, hogy most nálunk annak van priorítása nem jelenti azt, hogy most mindenki sürgősen áttér a katolikus hitre!
Nyírfa
@Szeparepa2: Nem Jézust erőszakolták ránk -őt ugyanis nem lehet -, csak a saját hatalmi tobzódásukat. Ha ehhez az egyház kellett, akkor a vallás eszközével.
Nyírfa
@Szeparepa2: Abszolút igazad van, csak az, hogy Jézus nevével takaróznak, az soha nem Jézusról szól, hanem róluk.
Én maradok a " ..de ki tudja..." mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.