Hangsúlyozta a függetlenségét, de a magyar kormány politikáját értékelő válaszok elől kitért Várhelyi Olivér. Ma délután szavaz az EP a sorsáról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szerintem nem kérdés, hiszen pontosan tudjuk, hogy egy Orbán Viktorhoz közel álló diplomatából a legritkább esetben sem lesz független politikus, pláne akkor, ha nevesítését a pártnak köszönheti. Ezzel Várhelyi csatlakozhat majd a magukat függetlennek képzelő Polt Péterhez, Domokos Lászlóhoz és Handó Tündéhez. Várhelyi meghallgatásakor is jól látszott az, hogy az ott megjelent bizottsági tagok nem feltétlenül boldogok attól, hogy egy Magyarországot képviselő jelölt legyen a bővítési és szomszédságpolitikai portfólió felelőse. Már csak azért sem, mert Magyarország kormánya jelenleg is vizsgálat alatt van, arról már nem beszélve, hogy a kormánypárt Néppártból történő felfüggesztése a mai napig él. Már az is kérdéses, hogy rá lehet-e egyáltalán bízni bármilyen bizottsági pozíciót is egy olyan ország politikusára, amelynek kormánya páros lábbal tiporja az emberi jogok mellett az EU írott és íratlan szabályait? Mert ugyan az EU biztosi pozíció elviekben egy független poszt, ez mégis elég nehezen képzelhető el egy olyan emberről, aki belsős információk szerint Orbán egyik legnagyobb hódolója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.