Jeszenszky Zsolt szerint itt van egy nagyon fontos pont: „Mi vagy, ha nem állsz föl? Semmi. A jobboldalt nem érdekli, hogy valaki föláll vagy nem. Aki úgy érzi, hogy föl szeretne állni ennek a dalnak a hallatán és énekelni szeretne – ez nagyjából úgy pár tízezer ember ott a helyszínen pár százezer országszerte – akkor az föláll és énekli, aki meg nem akar az nem. Tehát mi ezzel nem foglalkozunk. Ők viszont abból is ügyet csinálnak már, hogy ki áll föl és ki nem áll föl. Nekik ez egy demonstratív tevékenység kell, hogy legyen. (…) Ő egészen konkrétan megbuktatta Orbán Viktort ott abban a pillanatban, hogy nem állt föl erre a dalra. (…) A youtube-on 5 darab magyar dal létezik, amelyiknek nagyobb a megtekintése a Nélkülednél. Aki ezt nem ismeri barlangban élt, vagy egy indexes újságíró.” Én azt nem értem, hogy mi a bajuk ezzel a dallal. Ez egy gyönyörű dal, ami lehet, hogy magyar nyelven van egyébként… – elmélkedett Dezse Balázs. Szerintem az is probléma volt Miklósi Gabinak,...

(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Nem ismerem ezt a dalt, de élek-halok pl. a Fleetwood Mac Rumours című nagylemezéért. Bennünk az a baj hogy elég beteges módon mindenbe bele akarjuk szőni a politikát. Elhülyültünk. Nem kicsit, nagyon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@fahrenheit451: Látszik, hogy hülye vagy. Ezért is jelentettek fel. Eszembe sincs bocsánatot kérni tőled! Miért kérnék? Amúgy mint magyarnak épp ez én dolgom, hogy egyetlen idegen szívű, fos lelkűnek se bocsássak meg.
Nem is teszem! A magukfajták hőbörgéseit csak lehuggyozom és verbálisan leszarom őket. Úgy látom te sem vagy kivétel. Nem is lehetsz ezzel a mentalitással!
Shikari
@durbincs: Kápók voltak a rokonaik attól ilyenek!
durbincs
@solidedge: ja +ACDC is ? de maga agy-kavart , csak kijött a fényre @solidedge: S azt mondta csak : Brrrrrrrrr ?
durbincs
@Sámannus: nembaj hátrányos helyzetű,maradjon-csak a barlangjában,S így tán jobb mindenkinek ?
Sámannus
@durbincs: Összefüggéstelenül hadoválsz, mert csak egy pojáca vagy
durbincs
@Sámannus: nem érti,a nagy az Ákkcentusával ? maga,az 1000km-re lelfajzott ?+az értelmi szintjével is lehet valami bibi ?köztudomású rettenet kerülte az iskolákat,kulturalepattanos ? S hogy miért ?@Sámannus: azt má csak maga tudhatja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.