Jeszenszky Zsolt szerint itt van egy nagyon fontos pont: „Mi vagy, ha nem állsz föl? Semmi. A jobboldalt nem érdekli, hogy valaki föláll vagy nem. Aki úgy érzi, hogy föl szeretne állni ennek a dalnak a hallatán és énekelni szeretne – ez nagyjából úgy pár tízezer ember ott a helyszínen pár százezer országszerte – akkor az föláll és énekli, aki meg nem akar az nem. Tehát mi ezzel nem foglalkozunk. Ők viszont abból is ügyet csinálnak már, hogy ki áll föl és ki nem áll föl. Nekik ez egy demonstratív tevékenység kell, hogy legyen. (…) Ő egészen konkrétan megbuktatta Orbán Viktort ott abban a pillanatban, hogy nem állt föl erre a dalra. (…) A youtube-on 5 darab magyar dal létezik, amelyiknek nagyobb a megtekintése a Nélkülednél. Aki ezt nem ismeri barlangban élt, vagy egy indexes újságíró.” Én azt nem értem, hogy mi a bajuk ezzel a dallal. Ez egy gyönyörű dal, ami lehet, hogy magyar nyelven van egyébként… – elmélkedett Dezse Balázs. Szerintem az is probléma volt Miklósi Gabinak,...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Nem ismerem ezt a dalt, de élek-halok pl. a Fleetwood Mac Rumours című nagylemezéért. Bennünk az a baj hogy elég beteges módon mindenbe bele akarjuk szőni a politikát. Elhülyültünk. Nem kicsit, nagyon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludmilla
nem ismerem,nem is érdekel... ahogy a barackfa alatti nyögdécselés sem hatott meg
Sámannus
Legalább végre megtudjuk, mit kell a fodbal akadémián elsajátítani, és ez elég is a matyar fodbalistának.
Sámannus
@durbincs: Én érteni hozzá de ők nem. Aki 39 szer passzol az ellenfélnek egy meccsen az vagy színvak vagy hazaáruló, vagy elfelejtették vele közölni a csuti fodbalista bányában, hogy nem elég emberhez passzolni, azt is nézni köll, hogy kinek. Persze a tajgában minden fehér, és hóvakság is lehet, de ez mégis csak egy válogatott játékos.
Jobb helyeken aki egyszer ront azt kiteszik a csapatból. Nálunk ezért még prémiumot is fizetnek, mert ez sokat hoz a Tipp Mixen.
solidedge
Nem ismerem ezt a dalt, de élek-halok pl. a Fleetwood Mac Rumours című nagylemezéért. Bennünk az a baj hogy elég beteges módon mindenbe bele akarjuk szőni a politikát. Elhülyültünk. Nem kicsit, nagyon.
Sámannus
@solidedge: Láthatóan nem a játék a fontos, hanem az uszítás, az "eredmények"/kudarcok ezt mutatják. A következő buktánál már meg lesznek veszve teljesen. Olyanok ezek mint a tatárjárás törnek rombolnak fosztogatnak.
Sámannus
@durbincs: Összefüggéstelenül hadoválsz, mert csak egy pojáca vagy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.