A francia politikus, Joseph Daul helyét veszi át.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a derék cenzor már az MH-t is törli
www.magyarhirlap.hu/kulfold/20191120-donald-tuskot-valasztottak-az-europai-neppart-elnokenek
pedig még eklantásabb példa a lakájmédia ocsmányságára
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na ehhez pofa kell,

de semmi gond mert ártunk és qurmányunk pribékjeinek van bőven és jó nagy

A derék Magyar Hírlap számol be a „az Európai Néppárt (EPP) szerda esti tisztújító kongresszusán, Zágrábban.” történtekről.
Beszámoltak róla, hogy „A kétnapos kongresszusnak több mint 40 országból 2000 résztvevője van. Az eseményre több miniszterelnök és államfő is érkezett” és hogy „A kongresszus csütörtökön tíz alelnököt is választ, amelyre 12 jelölés érkezett”!
Azonban valami véletlen folytán egy „apróságot elfelejtettek megemlíteni”: nem szóltak a távollévőkről!! Arról, hogy sem 40országban, sem a 200 részvevőben, sem az ME-k és államfők között, sem az alelnök jelöltek között NEM VOLT MAGYAR!!! =))
Ezek után az már csak hab a tortán, hogy volt pofájuk megemlíteni, hogy bár a „lengyel politikust Tuskot 491 igen, 37 nem és 12 érvénytelen szavazat mellett választották meg a párt elnöki posztjára”, de hozzáfűzték: „ő volt az egyetlen jelölt.”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.