Amíg nincs vége a Brexit-folyamatnak, nem lehet a brit gazdaságot mozgásba hozni - mondta a brit miniszterelnök.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Marakodo faszkalapok kezebe kerult egy megvezetett kozosseg!
Rohadt politikusok dontenek az emberek feje folott , mert az elso nepszavazas szart sem ert, nem volt az mas, mint a tetves nigel farage europai unio-fobias idiotanak az agyszulemenye. Az emberek nem kaptak eleg felvaligasitast, informaciot, de mint kesobb kiderult, nem is kaphattak, mert az a tetves vigyorgo majom farage sohasem kert, nem keszitettet semmifele hatastanulmanyt, azzal kapcsolatban, hogy mivel jarhat, ha kilepnek az Uniobol.
Ahelyett, hogy ez a fo"dilis johnson most egy valasztast ir ki, ehelyett inkabb ujabb Brexit szavazast kellett volna csinalni, penzben ez sem kerult volna tobbe, igy viszont csak megint bevalasztanak egy ujabb hulyet , - a felhozatal nem tul nagy - es Corbynnal sem lesznek beljebb. Felesleges dolgokra hozzak ossze ott is az embereket, - a politikusoknak ugy latszik vilagszerte semmi sem draga, hogyha az adofizetok penzerol van szo.
karma1
Jav: felvaligasitast = felvilagositas, keszitettet = keszittetett (Kozben az itteni hiradot neztem, az meg mas nyelven fut...:o))) )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.