Törvény tiltja mostantól a hógolyózást.

Betiltották a hógolyózást

Wausau egy 40 ezres kisváros Wisconsin államban, és a klímája alapján (novembertől márciusig elég keményen fagy, éves átlagban 150 centi hó esik) ideális helyszín lenne egy jó kis hógolyó-csatához.

De nem az: törvénnyel tiltották be a közterületeken a hógolyódobálást. Ez egyszerűen közbiztonság és józan ész kérdése, civilizált ember nem dobál tárgyakat a másikhoz, mondta a város polgármestere.

És valóban, Wausauban tilos kövek, nyílvesszők és egyéb objektumok dobálása is. Érvényes ez az utcákra és terekre, az iskolákra, és úgy általában mindenre, ami nem magánterület. A büntetés 114 dollár (kb 34 ezer forint), de a gyakorlatban még senkire nem sújtott le a törvény illegális hógolyózásért.

(Kép: Pixabay)

Forrás: Index

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Tilos a hógolyózás. És ezért pénzbüntetés jár.
Kövérlaca, milyen remek ötleteid lehetnének még arrafelé. Milyen széles perspektívák nyílhatnának alkotókedvű, szárnyaló fantáziád előtt...
Eriksson
@namihami: A cikk így kezdődik: Wausau egy 40 ezres kisváros Wisconsin államban...
namihami
@Eriksson: El is olvasod azt, amire kommentelsz? Én még megtanultam olvasni. Akkor ugorj neki a MÁSODIK mondatnak, ami egyben a második bekezdés is ""... milyen remek ötleteid lehetnének még arrafelé""---azt hiszem, ezt nem kell tovább magyaráznom. A honi Parlamenti ötleteit tovább fejleszthetné ott is.
Te talán nem tartod kövéri szintű rendelethozásnak a hógolyózás betiltását?
Eriksson
@namihami: Fóbiás. Olyan vagy mint Móricka. Mindenről ugyanaz jut eszedbe.
namihami
@Eriksson: Ez volt a válasz? Olyan durbincsi...
sokanvagyunk
2017: "Az államban eddig 12 év folt a fegyveres vadászat korhatára, illetve 10 év vadászengedéllyel rendelkező felnőtt kíséretében. Most egy törvényjavaslat ezt a határt teljesen eltörölné, a szülőre bízva annak eldöntését, hogy érett-e már a gyereke az éles lőfegyver használatára." - minek ide hógolyó, amikor ólomgolyóval is lehet...
Lepényleső
...méghogy csak a bánságban vannak furcsa emberek,kiket az átlag csak hülyének nevez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.