Megkezdte munkáját a magyar uniós biztos.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
...na és a bánt erre a beszédére invitálta-e? Netán meg,ellen példaként említette?
RonaGyuri
Oli-vitéz kirántotta a kardját

Na ehhez tényleg pofa kell

A bővítésért és szomszédságpolitikáért felelős biztos az Európai Parlament elnökével együtt nyitott meg egy konferenciát Brüsszelben.
S bár tudom – elvben Orbán is tudja, de valamiért másképp gondolja – a biztost az ország jelölte, de nem az országot képviseli, de azért mégiscsak ennek az országnak a polgára.
Ennek fényében már az se, semmi, hogy odanyilatkozott: „a balkáni intézményi reformokat nem az EU, hanem az ott élők érdekében kell véghez vinni”!! Lévén a vonatkozó reformok elmaradása és más hiátusaink okán kapott kritikát az ország elleni támadásként reklámozták.
Az igazi gyöngyszem azonban abbéli mondókája, hogy-aszongya: „az Európai Bizottság a jövő év elején mutatja be elképzeléseit a balkáni bővítésről. Ez országonként fogja tartalmazni azt is, hogy milyen gazdasági reformokra, intézményi átalakításokra van szükség, beleértve a jogállamiság alapjainak megteremtését is.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.