A konzervatív párti brit kormány által tervezett új szabályozással garantálható a bevándorlás csökkenése – mondta vasárnap a brit miniszterelnök.

Johnson: garantálható a bevándorlás csökkenése a tervezett szabályozással

Boris Johnson a Sky News brit hírtelevízió politikai magazinműsorának nyilatkozva megerősítette, hogy ha a Konzervatív Párt kormányon marad a jövő csütörtöki parlamenti választás után, ausztrál típusú, képességek és képesítések felmérésére alkalmas pontozásos bevándorlási rendszert léptet életbe.

Johnson szerint

a kivételes tehetségű emberek az első hegedűsöktől az atomfizikusokon át a prímabalerinákig

jöhetnek, csakúgy, mint "a start-up világ királyai és királynői".

Az új rendszer alapján a szakképzett munkavállalók is elhelyezkedhetnek majd például a brit állami egészségügyi ellátó szolgálatnál (NHS) – tette hozzá.

Kijelentette: ő nem ellensége a bevándorlásnak, de az 580 milliós Európai Unióból nagy számban érkezők jelenleg hazájuk részének tekintik Nagy-Britanniát, és ez ellenőrizhetetlenné vált.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Ahogy elnéztem a déli határ túloldalán fenyegetőző migránst, nem igazán tűnt atomfizikusnak, sem balettáncosnak. Azt viszont tudtára adta a kamerának, hogy ha az ott álldogáló néhány ezer dühös ember nekiront a kerítésnek, a magyar határőrizet nem lesz ellenfél...és akkor ők végre elindulhatnak az áhított Németországukba, ahol tárt karokkal várják őket.

Angliát nem említette..
cikicakk55
Még ez az aránylag kevés ember is tudna komoly károkat tenni a kerítésben. Még is mit gondol Orbán. Ne adja a sors,de ha úgy adódik,hogy több tízezer migráns vetődik a déli határra annyit fog érni Orbán kerítése,mint Sasnak a pókháló. Ráadásul kik is védik a határt? Katonák és rendőrök,ugye? Nos mennyire komoly kiképzést kaptak ezek a szerencsétlenek akik a határon most éppen fagyoskodva cirkálnak? A menekültek legnagyobb része ért a fegyverekhez,megtanulta a háborús viselkedést. Nem ócsárolni akarom a Magyar rendőröket és katonákat,csak sajnálom őket,hisz nekik is vannak szüleik,gyermekeik,akik haza várják. Az államnak soha nem volt elég pénze arra,hogy elég gyakorlatot szedjenek össze. A Magyar harci gépek is annyit repülnek egy évben(gyakorlat), amennyit más országokban 1 hét alatt repülnek a pilóták. Nincs pénz üzemanyagra. csak stadionokra,kisvasútra, a kormány tagjainak fizetése duplájára emelésére,erre futja.
fahrenheit451
Ez is egy náci állat, mint az összes többi náci állat.

Isten nem náci! (a zsidóság kiemelése nem ezt igazolja - az teljesen másról szól !!!)
Én meg tudom magyarázni - ha akarom.
De nem mindig akarom. Néha fáj a fejem, és olyankor nem akarom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.