Évtizedek óta nem látott sztrájkot hoztak össze a francia szakszervezetek Macron nyugdíjreformja ellen. A kormány még brutálisabb tervekkel fenyeget.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ejnye index-es fiuk

ezzel akár a kormányzati nyaloncok is lehetnétek

Ismét versenyben az origo.hu-val. csak most éppen azon, hogy ki tud nagyobb baromságot összehordani a csigazabálókról, no meg ki tudja jobban utálni és utaltatni a mocsok Macront.
A portál „Nyolcszázezer tiltakozó, 400 kilométeres dugó Párizsban” címmel rittyentett irkodmánya már címében is baromság, hisz 400km Párizsban az azért érdekes lenne.
A cikk a tények és az események valós tárgyalása (pl. mennyi is a korhatár???), helyett ilyen szlogenekkel vahdalkozik: „Elakadt a liberális buldózer Franciaországban”.
Egyetlen pozitívuma, bár lehet hogy csak úgy mintha megemlítené a franciák azért erre a hatalmas tiltakozásra nincsenek annyira ráizgulva!!
1magyar
A sok tetves gazdag miért nem hagyja élni a dolgozókat is??? Forradalmat akarnak, nekik az jobb lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.