Ali Milani az elmúlt fél évben az uxbridge-i választókerület összes háztartásába becsöngetett, hogy ő lehessen az első politikus a brit történelemben, aki legyőzi az aktuális miniszterelnököt. Boris Johnson körzetében Vödörfej nagyúr és Kukaarc gróf sem akar kimaradni a buliból a csütörtöki brit választáson.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: ezt,mint köcsög vagy mint migráncs kérdezed? különben jó a kérdés...
a következö oktatáson szorítsd sarokba az oktatót,hogy te mit keresel ott,mint
kokopelli
@csak úgy...: az ő problémájuk (;-)) !A kontinens jobbik fele beleß@rik a "sziget" problémájába! A valamikori "világhatalom" ß@rt sem ér! (;-))
csak úgy....
@Shikari: az agresszív kismalac megy az erdőben és meglátja a nyuszikát. Megfog egy palacsintát és hozzávágja. A nyuszika megfordul és megszólal:
- Ez szándékos volt?
- Nem, lekváros!
csak úgy....
@Shikari: mesélj nekünk arru tibim ,hogy mitü jó néked hülyének és bunkónak lenni!
csak nem ám genetikailag az a genya migráncs vér? olyan keleties a pofázmányod,hogy a rosseb tudja,hogy hunnan gyütté! oszt pedigré,7ted íziglen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.