Egy banda gyermekotthonban élő, fogyatékkal élő lányokat futtatott prostituáltként Temes megyében. Négy embert fogtak el.

A Főtér.ro szerint kedden reggel a rendőrség és a csendőrség közösen tartott házkutatásokat több helyszínen, így Temesrékason, a fogyatékkal élő gyermekeknek létrehozott gyermekotthonban.

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) szerint a gyanúsítottak – három férfi és egy nő – üzletet láttak a fogyatékkal élő gyermekekben.

Az ügy nyáron jutott a hatóságok tudomására:

akkor egy, a temesrékasi otthonban élő lány a 112-es segélyhívón jelentette be, hogy megerőszakolták.

Akkor a rendőrök arra jutottak, hogy a lány hazudik, de kiderült, a lányt és több társát prostitúcióra kényszerítették.

A négy felnőttnek volt egy belső segítője, az egyik gondozott lány győzte meg négy társát, hogy megéri belépni a „hálózatba”.

A lányok a mezőn, egy helyi parkban, az ügyfelek lakásán nyújtottak szexuális szolgáltatást, amiért nekik kozmetikumokat és cigarettát vettek, a pénzt eltették futtatóik, akiket bűnszervezet létrehozása mellett gyermekkereskedelemmel vádolnak.

Forrás: 24.hu, Blikk, Foter.ro

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
De az az “ember” is, aki egy fogyatékos tinilányra rá tud gerjedni, az is mind megérdemelné a börtönt, de még a nyilvános megszégyenítést is. A rendőr is választhatna másik pályát, aki kétségbe vonta a segélykérést. Naponta bebizonyosodik, hogy rohad valami a rendszerben.
jesz
Már néhány halottat produkált a hitetlenkedő rendőrség, most "csak" használták a fogyatékos gyerekeket...
Természetesen nem fognak alaposan "házkutatni", mert lehet, hogy találnak néhány csontvázat..az meg kinek hiányzik?...a pénz mindenkit meggyőz, teljesen felesleges tovább kutogatni.
Pálinkás Pál
@Borsó: @jesz: Nektek feltünt hogy ez nem itthon történt???"Egy banda gyermekotthonban élő, fogyatékkal élő lányokat futtatott prostituáltként Temes megyében" Egyébként a strigókat felkötni ez esetben minden lelkiismeret furdalás nélkül

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.