Folytatja a Gréczy-sztorit a hölgy.    5 perccel ezelőtt kapta meg az összes magyar médium szerkesztősége a brutális képeket Gréczy úrról.   Ez tényleg 18 éven felülieknek! A történetet így meséli a levélíró: Folytatom Egyből visszautasítottam, és kértem, hogy hagyja abba, és töröltem a Fb-k ról Gréczy Zsoltot. Ez nem...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Ma 22:40 folytatás?? Eredeti mocsok megjelenés dec. 19. hozzászólások 4 naposak. Ez a folytatás?? Egy újabb betű nincs a történet mesemondójától, se szöveg, se kép! Atombomba? Mi a bánatnak? Már lemondott, kilépett, törölte magát... meddig tapossák még a torkát?? A bíróságok vajon mikor hoznak ítéletet a feljelentések ügyében? Az sokkal érdekesebb lesz, mint a mocskos vadhajtások és a moscskos fidesz.
nezelodo
Igy van ez ha a két kakaskodó, a táncoslábú, meg a propellernyelvű összeakaszkodnak, (ha már az utóbbi megutálta a TV vitát), és elkezdenek egymás gatyájába turkálni, pedig már a zsebhokis folytatásos szereplés is elég visszataszító volt.
Van haszna a dolognak, mert addig nem kell beszélni az ellopott Borkai milliárdokról, meg pl. a most folyamatban lévő , a vezér egyetemista korában KISZ védnökségével megáldott, leánykori nevén Gagarin hőerőmű kasszájának kifosztásáról, a felcsúti zseni őstrómanságának segítségével.
nezelodo
@durbincs: Mi van durbi lepunnyadtál, ne légy ilyen lusta, dologtalan, húzz mán' bele, legalább dolgozz meg az adóforintjainkért!
simmering73
@durbincs: Irigykedsz, te mocskos, perverz állat. Te akartad lepippantani a képen látható urat?
simmering73
Ezen a vadhajtás nevezetű pornográf online újságon fent van a teljes vágatlan borkai pornó is?
nezelodo
@simmering73: Borkai pornó, meg a Széchenyi pályázati pénzzel felcicomázott szüzek, ahogy csikkóláznak, és kényeztetik az ifjú keresztény nemzethy ikonokat.
fahrenheit451
Tudod miért nem ugyanaz a két történet te látens buzi náci?
Mert, amíg, Borkai egy vérgeci, addig Gréczy egy szerencsétlen.
Sosem lesz ugyanaz a két történet, és ezt minden - kicsit is normális - ember érzi.
Sámannus
@simmering73: Borkainak mostanság sok a kormolni való, a luvnyák kipufogóján,sürgősségi ellátás van sok lóvácskát szét kel qurgelni valahogy, még az angyalok is bele pirulnak, mert együtt működik vele az összes csuhás, és patás.
A pohos most küldi a ribancoknak is a jóvátételt az indiszkrécióért amit a picsán qúrásért követelnek.
fahrenheit451
@durbincs: Hogy van az, hogy mindig egyből lájkol téged egy ember?

Te lájkolod magad?
Szeretedd lájkolni magad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.