558 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig a rendőrök – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t. A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 225, szombaton 155, vasárnap 198 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és horvát határszakaszon...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@durbincs: Na neked is szép karácsonyt kedves elfuserált médiamunkás...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Azé' van sikere a mi Vakondinknak, mert végre olyan határokat őriztethet, amelyiken be a kar jönni valaki! Ha nem majd hoznak ők!
Ifjú tiszt korában úgyis halálra unta magát, mert a nyavalya se jött erre felé az SZ 100 drótjain meg az aknazáron túlról, a közös a két ténykedésében, hogy akkor is és most is a saját polgárait terrorizálja, ahelyett, hogy a dolgát tenné.
nezelodo
@durbincs: Nem hanem ilyen vakondi féléket fektettünk a sárba, mert még a jelszót sem tudta megjegyezni, úgy surrant a járőröket ellenőrizni...
nezelodo
@durbincs: Ha "bé lett volna ütve a járőr feje", még össze is szarta volna magát az afféle, mert tudta, milyen könnyen röppen el egy rövid sorozat a kalasnyikovból...
nezelodo
@durbincs: Na neked is szép karácsonyt kedves elfuserált médiamunkás...
csak úgy....
mint a cigány és a 100 farkas vicc, -válámi mozgott a bokorba...
nezelodo
@durbincs: Látom te is a Bibó koleszban tanultál illemtant, amikor ott voltál wc pucoló. Akik után takarítottál azoknál találtad a soros lét, és látszik fel is hörpintetted a piszoárból...
nezelodo
@durbincs: Na látod tudsz te egy félig értelmes mondatot is írni, a főnököd karácsony esti vacsorájáról! Ja és örömmel látom, csattog a billentyűzeted, meg a bokád, hogy megfelelj a gazdád elvárásának. Csak így tovább, szellőztesd magad, mert a hal könnyen büdösödik ebben a melegben.
nezelodo
@csak úgy...: Erőleves? Löttyedt lé az úgy lestrapálták azok a szüzek...
csak úgy....
@nezelodo: pedíg jócskán fizetett a szüzérméknek...
nezelodo
@csak úgy...: Ja az adófizetőktől ellopott pénzből. Ebben a körben két társaságot fizetnek meg jól, a besúgóikat, meg a kurváikat. A többi meg gályázzon sz..ét, h...ért.
csak úgy....
@nezelodo: de védik a kereszténységet világ szerte és támogatják az elesetteket...,-gondolod a hibbant @durbincs: nak futná netre ha a magyar kormány nem támogatná!?
ök a kisfogyasztásu ,környezet barát szavazók ,akik még életükben nem lettek gondolkodásra kényszerítve...
nezelodo
@Shikari: Figyu Tibi! Ha annyira őrzik azt a felét ellopott kerítést, (tudod el is ítélték a dakota tiszt urat), hogyan tudták észrevétlenül megásni azokat az alagutakat? Vagy tanulmány úton volt a nyuggerverő minigobbels Ciszjordániában ötletért állampénzen? Vagy annyi a valóság alapja, mint a lefogott balekok tetteinek, akik Orbánt akarták "megmerényelni"? Ja azóta sem sikerült még felbérelni egy nemzeti hőst gyártó ártatlan merénylőt sem...
nezelodo
@Shikari: Mindig tudtam, mert fennen hirdeted, hogy nem az eszedért tartanak. Ha esetleg nekifutnál még egyszer, nem tudom lenne -e esélyed? Vagy Kósa szindróma gyötör? Akkor bocs, vedd úgy feleslegesen szólítottalak meg.
csak úgy....
@Shikari: ez nálad is így van tibim, te sem kapsz értelmet ! ne is szomorkodj,nem vót-nem lesz oszt a fene bánja...,csak tégy úgy mintha okos lennél és mi csodálkozunk ,neked az marhára megy...
csak úgy....
@Shikari: szerintem karácsony után,föl köll,hogy pofoztassalak...
nezelodo
@Shikari: Mondtam, hogy fuss neki még egyszer.. Ja az egyszereggyel sem ment, bocs, nem kíntatlak reménytelen feladattal. Legalább ne hirdesd, hogy a "penge agyad" egy tompa bot, megfejelve a tájékozatlanságod mély mocsarával.
nezelodo
@Shikari: Hát látod mondhatnám, hogy tanulok tőled, de talán ott még nem tartok. Neked is Kellemes Karácsonyt és bízzál a jövőben, hogy szolgálataidért esetleg kapsz egy portási állást a fővárosunk muszlim iskolájában, vagy az orosz kémbankban, vagy a Türk Tanács palotájában, ha megütöd a mércét, és kellően elkötelezetten véded ott is a kereszténységet. Népes társaságod lesz, a volt KISZ és párttitkárokból.
nezelodo
Mi van büdös halfarok, becsípődött neked, és a gazdádnak, hogy nem a ti seggetekből süt a nap, és nem bírjátok megemészteni? Hát bizony nem lesz belőle vezető az EU-ban bármennyire is veri a nyálát a csahosaival együtt. Téged meg visszadobnak a felcsúti mesterséges tóba és úszkálhatod körbe a mesterséges szigetet, és lesheted ahogy a futóbolond építteti a futódombot a ropilábú akadémistáink, mert a bányász apukának van pár tízezer m3, semmit sem érő bányameddője, és eladja a hülye tapsoló adófizetőknek!
division
Addig úgysem értik meg azok, akik szerint nincs migrációs probléma amíg őket vagy a családtagjaikat nem éri valami.
Rockxy
mer lefizetika magyarokat, hogy mennyenekki, aztán vissza, oszt falbúl elkapják őköt, mintha.
jedzzőkönyv, pöcsét, oszt utána megy a tűzbe a bizonyítték, balhé megmá elültetve a zagyakba.
ravaszafdsz de mink átlássunk rajtukk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.