Engedjétek meg nekünk, így év végén, hogy picivel többet bohóckodjunk, ne csak a híreket toljuk. Szóval odáig fajult a Gréczy-történet, hogy már leves is készült, nevével fémjelezve. Gréczy raguleves:  

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@durbincs: nem lennél szíves, legalább az ünnepek alatt értelmes emberként viselkedni? Tudom, hogy számodra ez nagyon nehéz, de próbáld meg, hátha sikerül, legalább pár napig!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fahrenheit451
Nem bírjátok elengedni, mi, vadpajtások?
Besz@rás, hogy mennyire nem érdekel senkit a Gréczy-sztori - főleg, miután elmondott - hiába rugóztok rajta látens... mindenféle fajta látens gyökerek.
Nessy
@durbincs: nem lennél szíves, legalább az ünnepek alatt értelmes emberként viselkedni? Tudom, hogy számodra ez nagyon nehéz, de próbáld meg, hátha sikerül, legalább pár napig!
Nessy
@Shikari: Még tiszta szerencse, hogy durbincs barátod olyan kedves stílusban tud írni, még az elhunytaknak is!
Na, karácsonyi ajándék egy új jelző: "liberálfasiszta troll, gyilkos hajlammal" Nagyon köszönöm! Már csak egy kis tömjén hiányzik, és "Apage Satanas" felkiáltás, ha meglátjátok valamelyikünk nevét, akiknek más a véleménye!
Nessy
@Shikari: Ebben igazad van, csak nem szeretem az általánosítást.
Bár a mai napon durbincs vitte ki nálam a biztosítékot! Lehet, hogy ilyenkor, karácsony táján érzékenyebb vagyok, aminek az okáról ti tényleg nem tehettek.
nezelodo
Durbi, nagyon felhergelt a keresztény tesónk a Borkai pornófilmje, meg a Széchenyi milliókkal felcicomázott keresztény szüzek alakítása! Irigyled a dákóját mi, kis puhapöcs?! Vagy a kokócsík neked a megszokott szellemi táplálék? Vagy a DK Zsóti méretei bűvöltek el? Esetleg okoska lala asszonkája varázsolt el , mert a saját nemedhez dörgölöd a picinykédet? Látszik ám rajtad, hogy nagyon nem vagy NER kompatibikis, ezért a nagy odaadás, még csak a kutyuskáknak se kellesz...
tudode
Az nem bántja ennek a vadhajtásoknak a kényes szaglószervét, hogy 8 év alatt a közlóvéból törvényesítetten ki lehet bugázni
.
forbes.hu/extra/50-leggazdagabb-magyar-2019/
.
NevetségSSek!
nezelodo
@durbincs: Basszus, olyan lapos vagy mint a friss tehénszar, csak nem te vagy debreceni lala? A csengeri magánasszony vagy a neje a tanácsadód? Hát persze, a hal tud úszni, hehehehe...
nezelodo
@durbincs: Üdvözöllek "kolléga" már majdnem hiányoztál, még arra is gondoltam, hogy hátravonták a dakota-kipcsák pártra oly jellemző mocskos szájú, kereszténynek hazudott trolljaikat! Hja. pokol nélkül értelmetlen a mennyországot ígérni! Hogy is gondolhattam, hiszen a kutyából nem lesz szalonna, mondá az őskomcsi família átmentett, nádfedél alatti kloákája. Na további mély, keresztény hittel teli fideszes mocskolódást kívánok a maffiának. Közeleg az új, fényes szelek ideje...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.