A DK európai pártcsaládján belül is feszültséget okozott a perverz fotókat küldözgető Gréczy botránya. Lemondott a sokkoló szexuális zaklatási botrányba keveredett a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége európai pártcsaládjához tartozó magyar Demokratikus Koalíció (DK) politikusa. A Gyurcsány Ferenc jobbkezeként számon tartott politikusról botrányos fotók jelentek meg, melyeket korábban ismerkedési szándékkal...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Mely lapokban tekinthető meg ez a rendkívül fontos hír. Beleolvasnék. Felthetően a neten fenn vannak. Vagy mégsem oylan fontosak, ha vannak?
Sámannus
Má megint ürülékkel dicsekedtek fostalicskák.
SystemError
Csicskahajtás román migráns Durbincs1G híreit hallhatták!
nezelodo
@durbincs: december 25. 18:09.
"Brüsszel prüszkölő Bikája, csak lebukott ?"
Látom, hogy még karácsony szent napján sem nyugodtál, pedig akkor békén hagyhattad volna a Nemzet Bikuciját, a Tompikát ott Brüsszelben, hiszen valamelyik családjával, (van választéka), vagy mindegyikkel ő is ünnepelt!
Nagyobb tapintatot kedves NER társ, legalább az ünnepen. Ha kell adok kölcsön az "ötvenes IQ-ból meg a sarki fényből", hogy megvilágítsa a nemzeti szaporodásért tett fáradozását, mert csak dicséret illeti, ideje, hogy megértsd!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.