A norvég király veje volt Ari Behn.

December 25-én öngyilkos lett Ari Behn, aki korábban azzal vádolta meg a hollywoodi filmsztárt, Kevin Spaceyt, hogy szexuálisan zaklatta. Behn menedzsere, Geir Hakonsund erősítette meg, a 47 éves író öngyilkosságot követett el.

Az íróként tevékenykedő Behn még 2002-ben vette feleségül a norvég hercegnőt, Márta Lujzát, akitől három gyermeke is született, de 2017-ben elváltak útjaik.

Ari fontos része volt a családunknak hosszú éveken át, akiről csak jó emlékeink vannak

– reagált közleményben a Norvég Királyi Ház.

Öngyilkos lett az író, aki szexuális zaklatással vádolta meg Kevin Spaceyt

Behn még 1999-ben adta ki első, rövid történeteiből álló könyvét, aminek a "Sad as Hell" volt a címe. A legutolsó könyve az Inferno cimet viselte, amit tavaly adott ki, ebben a mentális problémáira is kitér bővebben.

A norvég király volt veje, Ari Behn állította, hogy Spacey egy koncert után, miközben beszélgettek az asztal alatt megfodgosta, és felajánlotta, hogy menjenek ki elszívni egy cigit. Behn, aki egyébként 2002. és 2016. között volt Harald király lányának a férje, visszautasította a színészt.

Nemrég Kevin Spacey elkészítette az új karácsonyi videóját. „Legközelebb, ha valaki csinál valami olyasmit, ami nem tetszik, akár meg is támadhatod ezért... vagy akár nyugton is maradhatsz és megléphetsz valami olyasmit, amire senki nem számít. Kedvességgel is megölheted őket” – mondta Spacey,

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Cikk- és címlapkép: AFP

(blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Szerintem az ilyen degenerált egyének bármilyen közeledést a maguk relme szerint fognak fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.