Lányokat külön választva és a terem hátuljára küldve, a fiúk mögé, ahol a helyük van. Legalábbis az iszlám szerint. Egy svéd iskolában ötödik osztályos diákokat térdepeltettek imaszőnyegen vallásórán. A diákok Mekka felé fordultak, és közben arabul imádkoztak Allahhoz – írta a Sputnik News. Mikor a dühös szülők megkeresték az igazgatót, az...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Durbi, neked is rövidülnek a napjaid, mit a gazdádnak, aki szerint karácsonytól rövidülnek a napok... Nem a napok, az ő napjainak száma fogy. Szerinted a tiéd mennyivel gyarapszik akkor?
nezelodo
@durbincs: Látom tanulmányi kirándulásra jártok, hogy az Erdogán muszlim iskolája nehogy valamiben hiányt szenvedjen Budapesten! Pedig ha annyit szánna a muszlim iskolára a dakota-kipcsák pedigréjű mini elnökünk, mint a "Gyere haza fiatal" programra, meg is győzhetne vele, hogy üldözi őket, és védi a neki a száján eddig csak gúnyként kiejtett kereszténységet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.