Hatalomra kerülésekor megszorításokat vezetne be a Momentum – derül ki az ellenzéki párt tavalyi programjából. Változnának a személyi jövedelemadó szabályai, nőne a társasági adó, átalakulna a családtámogatás, e lépések nyomán például duplájára szökne az internet adója, és extra terhet kapna a nyakába a fővárosi adófizetők nagyobb része, akárcsak a vidék jobban kereső több rétege. Az elképzelések nyomán elveiben éppen olyan adórendszer alakulnak ki, mint amilyet a Gyurcsány-kormány alkalmazott, mielőtt államcsődközeli helyzetbe navigálta Magyarországot. Miközben politikai céljai eléréséért a Momentum Mozgalom erőteljesen kritizálja a korábbi MSZP-SZDSZ-kormányok gazdasági teljesítményét, sarkalatos területeken éppen azokat az eszközöket hozná vissza kormányra kerülés esetén, amelyekkel a szocialisták kudarcot vallottak. Ilyen például az, hogy a párt a munkaalapú támogatási rendszer helyett a segélyezést részesíti előnyben, mivel a jelenlegi családtámogatások drasztikus...

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Azért mondja (ha mondja), mert túl népszerűek már, s ez ellen tenni kell. Ők nem akarnak kormányozni, nehogy félreértse bárki. Ők kritizálni és lázítani akarnak a fennálló kormány ellen. Arra vannak kódolva.
picike1
momemtum csak ennyit rola hogy momentum
RonaGyuri
adalék a „Momentum az új közellenség” mozgalom propagandájához

a napokban a párt és köz-média összehangolt támadást indított az elmúlt időszak leggyorsabban fejlődő pártja ellen

Ahogy az lenni szokott keresetlen szavakkal ócsárolják és mocskolják a „rombolók pártja”-t. Nem fukarkodnak a gátlástalan hazugságokkal az egyikük szerint – most fijjej Wazze –: „Változnának a személyi jövedelemadó szabályai, nőne a társasági adó, átalakulna a családtámogatás, e lépések nyomán például duplájára szökne az internet adója, és extra terhet kapna a nyakába a fővárosi adófizetők nagyobb része, akárcsak a vidék jobban kereső több rétege”.
Hogy miért is rombolók pártja? „A politikai marketing amerikai és nyugat-európai liberális agytrösztjeinél kupálódott légiósok hazatérve a budapesti olimpia megtorpedózásával vágtak bele a nagy küldetésbe, majd …. A Momentum elnevezésű képződmény ezt követően mutatta meg a valódi arcát, bár az olimpia elleni akciójuk már beárazta őket.”!
Nos túl azon az apróságon, hogy a Momentum csak azt szerette volna elérni, hogy a fővárosiak véleményt nyilváníthassanak, az olimpia lemondása Orbán sikere!
De ha már itt tartunk, most került a kéoernyűmre:
„A világkiállítást hangosan támogató érdekcsoportok – élükön a kormánnyal és az azt alkotó pártok képviselőivel – sohasem felejtik el bevetni egyik kedvenc érvüket arra vonatkozóan, hogy ez egy szakmai kérdés, amit egyesek – tudniillik: az Expo ellenzői – politikai kérdésként kezelnek, úgymond beemelnek egy szakmai kérdést a politikai csatározások közé. Nos, tisztelt Hölgyeim és Uraim, ez a jól csengő érvelés több ok miatt is szemforgató. (...) Nem egészen világos, hogy mi más volna egyébként, ha nem politikai kérdés, egy olyan nagy rendezvény finanszírozása, amely nemcsak hogy közpénzekre tart igényt, de a teljes megvalósítási tervre is állami garanciavállalás szükséges.”
Na mit te gondusz Wazze honnan ez az idézet? Nyert Orbán Viktor 1991.11.05.-én elhangzott parlamenti hozzászólásából! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: A Momentum ekézése már lassan felér a nagy hármashoz:

„Orbán Oxfordban szerzett jogi diplomát”,

„a Deák téren a rendőrök kilövöldözték a békésen sétálók szemét”

„a gaz Gyurcsány elvette a nyugdíjasoktól egy havi nyugdíjukat”
RonaGyuri
@durbincs: pofa be szaros román prosti! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.