Az iráni nukleáris programról szóló megállapodás végrehajtása mindegyik fél részéről a mostani helyzetben még fontosabb, mint valaha a regionális stabilitás és a globális biztonság érdekében – közölte hétfőn a Twitter közösségi portálon az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője,

Az EU ragaszkodna az iráni atomalkuhoz

Josep Borrell arra válaszul írta ezt, hogy a teheráni kormány előző napi döntése szerint Irán nem korlátozza többé atomprogramját, és a továbbiakban nem teljesíti a 2015-ben kötött többhatalmi nukleáris megállapodásban vállalt kötelezettségeit.

Borrell hozzátette: nagyon sajnálja, hogy Irán így döntött, de a kialakult helyzetben továbbra is a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) legközelebbi jelentésére fognak majd támaszkodni, mielőtt lépéseket tennének az ügyben.

Az uniós diplomácia irányítója sajtóközleményében beszámolt az iráni külügyminiszterrel, Mohamed Dzsavád Zaríffal folytatott telefonbeszélgetéséről is, amelyben arra szólította fel Iránt, hogy gondosan mérlegeljen a kialakult helyzetben, a feszültség további fokozódásának elkerülése érdekében.

A főképviselő hangsúlyozza, hogy az EU elkötelezett, hogy hozzájáruljon térségben kialakult feszültség csökkentéséhez.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fahrenheit451
Iránt porig kell bombázni, ahogy az egész arab térséget, meg Oroszországot, meg Kínát, meg egész Afrikát, meg közép- és Dél-Amerikát bele kell bombázni a föld középpontja felé.
fahrenheit451
A ti istenetek nem képes ilyesmire, de az én Istenem, igen.
Az én istenem egy badass.
fahrenheit451
És az van, skacok, hogy amíg a ti isteneitek kitaláltak, nem léteznek, addig az enyém igazi, Ő teremtette a földet, amit már egyszer elpusztított víz által (pontosabban nem a földet, hanem a földön élő köcsögöket pusztította el), most meg tűz által fogja elpusztítani a köcsögöket (elvégre megígérte, hogy víz által soha többé nem pusztítja el a földet, és Ő mindig betartja, amit ígér).
Tűz által sokkal jobb lesz. Emberbarátibb. (ezt dumálja ki a Pápa)
Például tűz által nem lesz többé New York (sem).

www.youtube.com/watch?v=Eww7ahPd8r4
fahrenheit451
A különbség köztünk?
Míg neked az alaptermészeted a cinizmus, én direkt vagyok ilyen geci.
Míg te nem tudod, hogy mit hoz a jövő, én tudom - kicsivel több, mint ezer évvel előre.
Akkor miért vagyok ilyen izé, miért nem férek a bőrömbe?
Mert rengeteg időm van, és nem tudom kihasználni, mert most még nincsenek meg a tárgyi feltételei, hogy értelmesen ki tudjam használni azt a rengeteg időt, ami a rendelkezésemre áll.

A világ összes ideje...
fahrenheit451
Nagyon mérges vagyok Istenre.
Már kétszer meghaltam.
Két esélyem is volt, hogy megszabaduljak ettől a dzsuvától, és az öntudatlanság békéjében várjam a feltámadást a megtisztított földön örökké élve.
Erre fel Isten visszarángatott a nyomorúság eme földjére.

UTÁLOK ENNI NAPONTA HÁROMSZOR ! NEM AKAROK ENNI SOHA TÖBBÉ ! ANNYIRA PRIMITÍV ENNI !
Mi ez a shit, hogy ha nem eszek, meghalok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.