Az indonéziai férfit 159, többségében férfiak ellen elkövetett szexuális erőszak miatt ítélte életfogytiglan tartó börtönbüntetésre a brit bíróság.

A 36 éves Reynhard Sinaga a 159 szexuális erőszakból 136 alkalommal követett el nemi erőszakot a nála fiatalabb, főként egyetemista fiatalok ellen. Sinaga, akit az ügyében eljáró bíró, Suzanne Goddard „gonosz szexuális ragadozóként” jellemzett, főként éjszakai szórakozóhelyek, bárok környékén várt áldozataira, majd felhívta őket manchesteri lakásába, ahol elkábította és megerőszakolta az eszméletüket vesztett fiatal fiúkat, akik később nem, vagy csak alig emlékeztek a történtekre.

Sinaga a bíróságon tagadta, hogy valóban szexuális erőszakot követett volna el. Állítása szerint a diákok mindig beleegyeztek abba, hogy az aktust filmre vegye, miközben ők alvást színlelnek.

A BBC szerint a nyomozók még legalább 70 olyan esetről tudnak, amit egyelőre nem sikerült beazonosítani, és ezzel Sinaga lett a "legtermékenyebb" erőszaktevő a brit jogtörténelemben. A 36 éves férfit minimum 30 év letöltendő büntetésre ítélte a brit bíróság, hozzátéve, „szabadon engedése soha nem lesz biztonságos.”

(bbc.comblikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
De kár élete végéig eltartani az ilyen férgeket! Ott sincs halálbüntetés??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.