Phoenix közvetlenül Jane Fonda oldalán állt, amikor elvezették.

Világsztárokat vett őrizetbe pénteken a rendőrség Washingtonban, az amerikai törvényhozás épülete, a Capitolium lépcsőjén. Itt a pénteki klímasztrájk mintájára a világhírű, és politikailag már a hatvanas évek óta nagyon aktív Jane Fonda szokott tiltakozásokat tartani Pénteki Tűzriadó címen. Tiltakozásához rendre más világsztárok is csatlakoznak.

Őrízetbe vették Martin Sheent és Joaquin Phoenixet

Pénteken például Martin Sheen és a friss Golden Globe-díjas Joaquin Phoenix csatlakoztak hozzá, őrizetbe is vették mindkettőt.

A Pénteki Tűzriadó szóvivője, Ira Arlook tájékoztatása szerint Phoenix közvetlenül Fonda oldalán állt, amikor elvezették.

A tüntetésen ott volt Maggie Gyllenhaal is, de az ő előállításáról nem érkezett hír.

Őrízetbe vették Martin Sheent és Joaquin Phoenixet

A pénteki tüntetésen amúgy Fonda pont azt jelentette be, hogy bár maga a tüntetéssorozat folytatódik, Washingtonban ez volt egy ideig az utolsó felvonulásuk.

Cikk- és címlapkép: AFP

(444.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Itt ilyen nincsen,- tüntetni sem mernek? A hatalmon lévőnek a klímaváltozás kérdéskörre válasza-
arra majd külön plusz adókat bevezetnek. Vélhetően az adó felhasználása mint eddig,~ 70% a
zsebbe a többi meg hülyeségekre,- nesze nektek az óhajtott klímavédelmetekre?
karma1
@Lepényleső: Bar minden szavaddal maximalisan egyetertek, de barmilyen tuntetes is lesz klimavaltozas temakorben, sajnos, az mind-mind eredmenytelen lesz, mert a klimavaltozasert elsosorban a tulnepesedes a felelos! Ennyi ember eltartasara nem lehet csokkenteni a haziallat-tenyesztes merteket, mert a teljes vegetarianizmus cso"d, - akarki akarmit is allit. Az allati feherje, asvanytartalma elengedhetetlen az egeszseges minosegu elethez. A muanyagokat sem lehet egyertelmuen kizarni a mindennapokbol, hygienes szempontok miatt, mert mar olyan surun elunk egymas mellett, hogy egy rosszul csomagolt elelmiszer fertozeseket es oriasi jarvanyokat okozhat.Ha most azt is kotelezove teszik, hogy egyik naprol a masikra kezdjunk el elektromos autokat gyartani, mi lesz a mostanaig gyartott benzines, LPG-s, es Diesel autokkal? Mint ahogy az ujra felhasznalhato bevasarloszatyrok is tonkremennek idovel, elszakadnak, elkoszolodnak, a zippzarjuk elszakad, a varrasuk felfeslik - ezekkel a szatyrokkal (muanyag szatyrokkal) mi lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.