Hasszán Rohani iráni elnök is közleményt adott ki az ukrán utasszállító tragédiája kapcsán. Ebben – a sokak által már említett, emberi hiba mellett – arról is ír, hogy szükséges további intézkedéseket hozni annak érdekében, hogy Irán védelmi rendszereinek gyengeségeit megszüntessék, hogy egy ilyen katasztrófa soha ne ismétlődhessen meg. Hogy mindez rendszer szinten (alkalmazott eljárások, civil és katonai légiforgalmi helyzet értékelése), vagy a konkrét eszközök szintjén (vagy mindkettőn) értendő, az nem derül ki, de jelezheti, hogy az emberi hiba mögött rendszerszintű problémák is felismerésre kerülhettek.

Forrás: jogalappal.hu
Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nekem csak a szokásos ócska kifogásnak tűnik!
advocat
@rewax: 176 ember haláláról ez a véleményed? És ha rólad írnak majd "ilyent"? Persze akkor már nem érdekel.
vacsi
Ez a "rendszerszintű probléma" mostanában nagyon divatos kifejezés lett! Valamelyik hónapban e miatt utalták késve a nyugdíjakat (!), rendszeresen e miatt maradnak ki, illetve késnek a MÁV járatai, , stb...
Ha valaki nem tud kezelni egy (nyilván számítógépes) rendszert, akkor miért ő kezeli?! Olyanra kellene bízni, aki ért hozzá!
Yoda69
Es ezek akarnak nuklearis fegyvereket. Rosszabb mint E.Korea. Az ovek csak a tengerbe hullik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.