Gyurcsány Ferenc szerint az Orbán-kormány elárulta a hazát, és mivel “a csend nem azonos a békével, a többség az igazsággal”, ezért “bukniuk kell”. A lenyűgöző logikai láncolat a szocialisták volt miniszterelnökétől szinte megszokottnak mondható, azonban mai posztja tényleg komoly aggodalomra ad okot “Mister Terépcsecső”, vagyis a prímszámok mesterének realitásérzékével kapcsolatosan. Öszödön elmondott beszéde után semmi kétségünk nincs afelől, hogy Gyurcsány Ferenc és társai számára a valóságtól való elrugaszkodás napi rutinná vált, és azt is megszoktuk már, hogy heti rendszerességgel buktatja meg (gondolatban) Orbán Viktort és a magyar kormányt, ezzel mentve meg szeretett hazáját (jelentsen ez neki bármit is). Ezúttal azonban olyan nemzetmegmentő, OrbánViktor buktató bejegyzést tett közzé, melyről még a balliberális gittegylet is inkább hallgat. Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán ugyanis arról ír, hogy “az egészségügyi ellátás rosszabb, mint valaha. Oktatási eredményeink...

(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)

Itthon - 2020. February 22., 21:45
Szabó Tünde: a magyar sport fénykorát éli
Itthon - 2020. February 22., 16:19
Új magyar köztársaságot alapítana az MSZP
Itthon - 2020. February 22., 21:17
Megroggyantotta a világgazdaságot a koronavírus

130 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
durbincs és a prostisrácok...szar mind a kettő.
Hiába vernyogtok Gyurcsánynak igaza van és hiába akarjátok nem tudjátok kicsinálni.
Hahahahaha erőlködjetek csak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
Mostanság van: Ujhülye, Napihülye , meg Retrohülye is ?
Shikari
Fletó orvosi eset. És nem bűnhődött meg még 2006 ért!
namihami
A prostisrácok a Gyurcsányért, az értelmes emberek pedig a prostisrácok és fideszes olvasóik szellemi épségéért aggódnak. A második csoport a kórosabb és reménytelenebb eset. És kártékonyabb is.
Pegero
Fletó a magyar közélet legkártékonyabb patkánya!
Csodálkozom, hogy van még ember, akik elhiszi, amit mond.
Gyurcsány Ferenc akkor is hazudott, amikor ezt állította: „Tudom és ismerem milyen nyugdíjasnak lenni ebben az országban. Látom édesanyámon, aki kétszobás lakótelepi lakásban lakik, aki csak akkor kapcsolja be a konvektort, hogyha nagyon muszáj, a konyhában pedig azért nem, mert a gáztűzhely úgyis ad elég meleget. Tudom, hogyan számolja és hogyan olvassa a gázórát, hogy hány köbméter fogyott ebben a hónapban.”
Lehet, hogy egy pillanatra nem figyeltünk, és a nyugdíjak reálértékét emelték az egekbe vagy Horn Gyula után Gyurcsány Ferenc is ingyenessé tette az idősek légiközlekedését.
Szóval a TV 2 Tények című hírműsora 2008. dec. 10-én a reptéri sztrájk miatt Ferihegyen járt, és véletlenül összeakadt a stáb Katus nénivel. Az idős asszony épp Párizsba igyekezett. Feltehetőleg a gázóraolvasók évi konferenciájára.
Megjegyzem: amit vállalt azt valóban teljesítette!
https://m.blog.hu/ki/kiforditott/image/Gyurcs...
RonaGyuri
a derék cenzor ezt a szemetet nyomatja, ezt a hírt meg törölte sőt azt hazudta, hogy már közölte?

https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/orban...
Horizont
durbincs és a prostisrácok...szar mind a kettő.
Hiába vernyogtok Gyurcsánynak igaza van és hiába akarjátok nem tudjátok kicsinálni.
Hahahahaha erőlködjetek csak.
1magyar
Gyurcsány pontosan leírja a kisnyugdíjas életét, tényleg így laknak, lakunk.
tudode
Tehát akkor megvizsgálandó mit mond az újság:
.
--- Orbán hazaáruló
.
Nagyjából 85 400 találat (0,32 másodperc)

https://www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+ha...
.
Tehát a magyarok szocpol. problémája, hogy beérik egy kleptomániás falusi suttyóval, immáron 2012 óta alkotmányos válságban lubickolva, őfélesége pedig nem a Napot lopja, mindent, ami a társadalom lényege !
Eriksson
@Horizont: Kicsinálja ő saját magát. A legjobb viszki is gyilkos tud lenni hosszú távon.
namihami
@Eriksson: Ez most rossz példa volt. Lásd a Pálfy nevezetű Fidesz-KDNP nevű pártok potentátját. Nála jobb demonstrációt keresve se találni. Szép volt a parlamenti magánszáma.
Eriksson
@namihami: Csakhogy most nem Pálfyról van szó.
csak úgy....
@Eriksson: neked a @Shikari: ,nem egy elpottyantott zabigyereked? csak a hasonló logikátokból ítélve...
Shikari
Fletó sikeresen nyomivá itta magát, bár előtte sem volt egy atomtudós! :-))))))))))))))))))))
csak úgy....
@Shikari: egy részeg kijózanodik, de te?
különben én sem tartom sokra "fletót" ,kb. annyira mint a viktort...
Clavigo
@Shikari: Ja,,,Tényleg Orbán néz ki atomtudósnak,,,zsebberecskázva,,szájnyalinkázva,,, meg danolás közben... aszongya hogy.. " jóestét kívánok,,megjöttek a fehérvári huszárok "" Hülye vagy Bugsy,,,meg bunkó is.
Clavigo
@csak úgy...: :) :) ..kifelejtettem... :) :)
kereső
@Shikari: akkor vedd a fáradtságot és hallgasd meg a Corvinus Egyetmen ( leánykori nevén Közgáz) tartott előadását. Igaz, hogy nem atomtudósként tartotta, hanem egy olyan közgaszdászként-aki Nobel dijas közgaszdász könyvében irt fejezetek.
Nem tudom, hogy ennyire miért vagytok irigyek, hogy nem jutott Nektek is a "langyos whiskyből, meg a töppedt pogácsából.
kereső
@csak úgy...: pedig a kettő között ég-és föld a különbség. Nem "egykutya"!
Shikari
@kereső: Bármekkora elméleti szakembernek is tartod, mégis majdnem csődbe vitte Magyarországot. Ez nekem ütősebb érv, mint egy előadása!
csak úgy....
@kereső: ezen nem vitatkozok,szerintem gyurcsány sem való miniszterelnöknek!
csak úgy....
@Shikari: várd ki a végét,arra a te viktorod is képes...
kereső
@csak úgy...: ebben egyet értünk, de mint irtam, nem "egyik kutya, másik eb"- a kettő.
kereső
@Shikari: A "majdnem csődbe vitte az országot" fidess legend- hajlamosak vagytok elfelejtkezni a 2007-2008 válságról, amit nem gyurcsány okozott. A gitgantikus 2006-os hiányról meg számosan elmondták, hogy bár gyurcsánynak bőven volt benne része,(főleg a 2004-2005-ös s"semmittevés"( öszöd 2006!!!- és mszp frakció+ mszp vezetés) de a nagy csapást a 2x100 napos program (Medgyessy) okozta- akkor szaladtak meg a kiadások, és ezzel együtt a hiány.
kereső
@kereső: És mindezzel együtt 2009 áprilisában ,amikor lemondott, 4,9% volt a hiány- az államháztartás konszolidációja megtörtént- a,mit aztán Bajnai tartott is- a még együtt kidolgozott konvergencia program alapján .
Shikari
@kereső: Az IMF hitel és a kormányzás hiányának beismerése nekem elég beszédes volt. A 2006-os terror nemkülönben. Persze, ha ezek téged nem győztek meg, hallgasd csak a nagy vátesz előadásait! :-)
kereső
Na ki az aki még ácsingózik a langyos whiskyre? Pegero???
kereső
@Shikari: Nem erről van szó- hogy hallgatom-e vagy sem. Én nem szemlélem Gyurcsány olyan elfogulatlan, és alázatosan hajbókolva ,mint ti teszitek orbánnal. Ami az IMF hitelt illeti- amit 24 óra alatt hozott össze- tulajdonképpen a magyar forint védelme érdekében tette. Nem lett volna szerencsés, hogy spekulánsok rángassák ide-oda a forintot, és végső soron amagyar gazdaságot. Ezért is került a hitel nagy része az MNB-be, deviza tartalékként. Szóval, ha valaki analfabéta a pénzügyekhez, és a gazdasághoz- mint , te, akkor az IMF hitel egy jól eladható karaktergyilkosság téma. És szentségnek nem fogja megérteni, hogy mit miért- az azóta is titok részét képezi, hogy orbánék hány százalékra, és kitől vettek fel ,hitelt a visszafizetésre. Mert kétség ne legyen- ezt én bűnös cselekedetnek tartom, és hűtlen kezelésnek.
csak úgy....
@kereső: lehet,hogy már nem köne,sajnos még mindíg a KISZ dógaikból indulok ki...,az "egyik kutya, másik eb"hasonlatot nem használtam, de ha már a kutyánál tartunk,akkor maradjunk annyiba,hogy kutyából sem lesz szalonna..
Shikari
@kereső: Sajnos, meg kell állapítani, hogy Gyurcsány alatt, de ez alól Bajnai sem kivétel, ne jeleskedett a gazdaság és folyamatosak voltak a megszorítások. Orbán kormányzása alatt volt 10 nyugodt év, ami komoly érdem a részéről. Ezt nem lehet sem elfogultsággal, sem varázslattal semmissé tenni. Itt van a kutya elásva!
Lehet magyarázni a ballibek intézkedéseinek a miértjét, de az angolok ezt már régen elmagyarázták: A puding próbája az evés! :-) Mindketten bizonyítottak! :-)
ágimami
@Horizont: Na, épp ezért nem írok semmit a témához, mert látom az "értelmiség"-től való a cikk!!!:DDD
Eladott Ország
@Shikari: A TÉBOLY KÉPEI. A GRAZI ÁPOLTTÓL A LIBASZAROS FOCIPÁLYA MELLETT ELPÖFÖGŐ KISVASÚTIG...
https://www.facebook.com/watch/?v=22171217050...
csak úgy....
@Shikari: sajnos meg köll állapítanom,hogy te gyurcsány alatt is otthonülö voltál,ezért hagyott ott a nejed is,már nem is emlékszel tibi!? hány éve is annak,mikor te utoljára voltál dolgozni? huhúú...mondaná a bölcs bagoly...
Horizont
@Eriksson: 9:52
Szerintem nagyon is jól tartja magát. Kisgyereke is karban tartja és energikus jókedvű.
Hiába sápítoztok :))))
Eriksson
@Horizont: Isten éltesse...
...kenyéren és vízen.
Horizont
@Eriksson: hahahaha azt hiszem neki sokkal több mindenre telik ennél :)))
Eriksson
@Horizont: Hát igen. Jól nősült. No meg a KISZ vagyon. Meg a Nomentana. Stb.stb.
Jozefina
Gyurcsánynak tök igaza van!!! Következetesen azon munkálkodik, hogy Magyarországot megszabadítsa orbán diktatúrájától és attól, hogy orbánnak még csak eszébe se jusson Magyarországot kiléptetni az E-ból!?
Horizont
@Eriksson: Érdekes ő jól nősült. Oké. Akkor Tiborczra is ezt mondod? Vagy rá nem ??
csak úgy....
@Eriksson: hogyan? hát a tiborcz is kisz vagyonból gyarapodott,hisz az após is függetlenített vót...
te valóban ennyire bundzsi vagy csak tetteted magad?
kereső
@Shikari: 10 nyugodt év? Te hol aludtad át az eémult 10 évet, hiszen csapataink állandóan harcban álltak, és állandó a harckészültség. Nagyon nagy különbség az emmuttnyocév és az elmúlt közel tiz között, hogy akkoriban nem volt "divat" lemoslékozni az ellent, kitagadni a népből, hazából, a magyarságukat megkérdőjelezni.Érdekes, hogy Gyurcsányék egyetlen jó barátja, rokona, gyermeke, felesége sem gründolt állami támogatást- milliárdokat, nem lett Gyurcsány sem a top 100-asok klubjának tagja.Ami meg a gazdaságot illeti- ha a patás nem épit autópályát, akkor nincs Mercedes gyár, és sor másik multi. Nincs sok-sok kis kkv- akik beszállitók. És nem jött akkoriban napi két milliárd forint az Eu-tól. Ja, a közbeszerzéseken rendre nyertek a Közgép és társai. Tudom, most jössz a völgyhiddal- nem kéne, az ugyanis,(és illene tudnod Neked is meg mindazoknak akik benne vannak orbán scheggébenÖ, hogy az az első orbán kormány 1998-2002 elfogadott tervei alapján épült meg. Lehhet, hogy orbán nem irta alá -szó szerint- igy aztán ki tud bújni alóla. Apropó, ki épitette?
kereső
@csak úgy...: Van ahol igen:))))))))))). Nem tudom mi volt a kiszes buli- én Gyurcsánny nevével akkor ismerkedtem meg.amikor kormánytag lett. A vad privatizációról már régebben leirtam itt is a véleményemet-javára legyen mondva, hogy ő legalább visszafizette az e -hitelt. Nem mindenki tette ezt meg- mégis a mai napig él mint marci hevesen, és ossza is az észt.
cikicakk55
@kereső: ma 15:45
Hozzá tenném ahhoz amit írtál,hogy az IMF azért oda figyelt,hogy arra költi-e a kormány a pénzt,amire kérte. Orbán nem tudom honnan kért hitelt( nem értem miért nem volt elég nekik a 3000 milliárd forint MANYUP pénz),de egész biztos nem arra költötte amire kérte. Arra egyetlen bank sem adna hitelt,ahol végül kikötött a pénz.
Jozefina
Lehet is aggódni a sacoknak és dubinak, no meg a fidesznek is!!!?
kereső
@cikicakk55: Ezért lett kiebrudalva- most azért a fagyi vissza is nyalhat- ,hiszen az akkori IMF elnökasszony lett az EU-s központi bank elnöke, gondolom büszke franciaként nem felejtette el , hogy orbán milyen megalázó módon bánt velük anno,
Shikari
@kereső: Mióta Orbán kormányoz nőtt az életszínvonal, több segítséget kapnak a családok, nőttek a bérek és a foglalkoztatás. Nincs segélyezés hanem munka de van rezsicsökkentés és nem áremelés mint a szoclibek alatt. Senki nem veri a tüntetőket és a magyarság többségében Orbánt támogatja.
csak úgy....
@Shikari: dugd meg a papagájt ,tibim...
csak úgy....
@kereső: az utolsó nagy kiszes buli az volt,hogy ezek a kommunista ifjak,fölvásárolták sza..ért-fo..ért a csóróktól a kárpótlási jegyeket és abból,szintén sza..ért-fo..ért a különbözö cégeket és így lett belölük nagyvállalkozó...
Horizont
@Eriksson: 18:22
Most tényleg ennyire adod a hülyét??? ne fárassz már :)))
csak úgy....
@Horizont: különös tehetség,erölködés nélkül! :)
Shikari
@kereső: A lózungokat te szajkózod ezek a tények. Nem itt élsz hogy ezt nem tudod?
levarosbukta
@Horizont: Pedig nagyon szeretnének rajta fogást találni! :)
Eriksson
@Horizont: Tiborczékra gondolsz? Nos elmondom, hogy egy kifejezetten erős vagyoni hátterű családról van szó.
Amikor az István gyerek benősült az Orbán családba, magához képest igencsak szegény lányt vett feleségül.
S azt senki nem tudhatta előre, hogy az após tudja-e segíteni az előmenetelében, vagy sem. S ha igen, meddig.
Remélem nem fárasztalak túlzásban ezzel a kis történettel.
bence
@Shikari: ! Ha ő az orvosi eset , akkor miért kezelgetik a mai napig is orbán agyát ?!
durbincs
@csak húgyós...: maga még a zavart Ferinket is, levizelte ?
durbincs
@bence: az nem lehet hogymagának homályos a bányaperiszkopja 1111km Budapestől ?
durbincs
@Jozefina: azt maga mase lesz sakkmester az má biztos - s hiába is issza a Petrot ? nyaklószámra ?
durbincs
@kereső: mondjuk maguknak 1111 km-re lent a bányába ? egy másik országba nem mindegy ?
csak úgy....
látom gyütt a delfinárium,nem bírom a halszagot inkább megyek...
durbincs
@csak húgyós...: maga még a mi zavart Ferinket is, levizelte ?
durbincs
@Horizont: ja ,mert maga is az Ótvare klan tagja ?
durbincs
@Eladott Ország: Azt Maga megent reggelig nézte az ECHO-TV-t ?
durbincs
@tudode: azt a gyogyszerkáit már békapta ?
Pegero
Minden kormányt lehet kritizálni, még a legjobbat is, söt! Kell is kritizálni! De annak az esélye, hogy a jelenleginél egy más konstellációban jobbat kapjatok NULLA.
https://www.youtube.com/watch?v=1h4w5Nfqe9M...
Ha valaki nem ért valamit, azt majd Szanyi Tibor elmagyarázza!
durbincs
@Pegero: de 1111km-ről lent a bánya -13. szintjéről ? 1 más országbúl ,de Ordenáré Ótvare Ákkcentussal ?
surdilloFUJT
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: idióta szarszagu görénydurbincs,megint kiengedték levegőzni és meglépett!!!Csinálj magadnak kistesót te alja büdösbéka,aztán mehetsz a Lendvay utcába felvenni a judáspénzt,te félázsiai idióták gyöngye!!!
surdilloFUJT
@Pegero: Itt a másik barmok gyöngye,ő már eltolcsitól megkapta a fálázsiai piros pöttyöt a seggére,ettől a rothadt narancs rászorult amocsok pofájára,és csak ennyire futotta,oszt jónapot!!!
durbincs
@surdilloFUJT: elökaparták már magát is , a szerencsétlen bogarast , a Csaus Posztkumunyistát ?
durbincs
@surdilloFUJT: Azt maga má , csak 1 vak-bányacsibor ?
durbincs
@Pegero: Óvatosan csak,mert amivel nem bír a Google -azt má sehogyansem érti ?
Shikari
@bence: Látod, hogy bedőlsz a liberálfasiszta hazudozásnak! :-)))) Semmit nem tudsz erről de a hazugságokat ismételgeted! Ez a liberalizmus valódi arca a fasiszmus!
Horizont
@Shikari: hahahahahaha újabban mindig megröhögtetsz...felzárkózol durbincska mellé.
Horizont
@Eriksson: na annyit megért, hogy jót röhögtem a téves információidon és a mérhetetlen elfogultságodon és a kritika nélküli lojalitásodon.
Én bírom Gyurcsányt de ennyire azért mégsem ...
Shikari
@Horizont: Nem baj ha nem érted mert nem lehet mindenki értelmes de azért ne legyél rá büszke! :-)
Horizont
@Shikari: Az a baj, hogy nagyon is értem csak nem tudom honnan szedsz össze ennyi faszságot nap mint nap...továbbképzésre jársz?
Shikari
@Horizont: Olvasgatlak téged és a haverjaidat és aggódom a magyarságért ilyen címeres hungarofóbok között. Gondoltam magam mint magyar csak kiállok a magyarokért a sok idegen gyűlölködő között. Látszik hogy az nagyon bánt téged és a büntársaidat! :-)))))))
Horizont
@Shikari: azért annyira fontos tényező nem vagy, hogy bántson :) Hát ki a fene vagy te! Nekem meg pláne! Ti szar hithű fideszesek eldöntitek ki a magyar??Hát ez nem így működik kispajtás.
Aggódjál baszd meg felőlem bele is gebedhetsz . hahahahaha
Shikari
@Horizont: Mint írtam, olvasom és hallgatom a liberálfasisztákat. Onnan az információ! :-)))))))
kereső
@Shikari: Jól mondod. Azok ott tények- bár nem hiszem,hogy sokat felfogtál belőle- bár a válaszodból az is kitűnik, hogy megértetted egy kicsit- mi is a rákfenéje az NER-es gazdaságpolitikának. Na de majd, ha a mészáros, szijj,tiborc,etc...cégei versenyhelyzetre kényszerülnek, meg mutathatják, hogy milyen a magyar virtus- amikor majd, nem lesz ott az ülepük alatt a vég nélküli közpénzből gyarapodás, és a vállalkozásaik ténylegesen a saját!!! kockázatukra műkösnek. Mert egyenlőre úgy áll a dolog, hogy a klasszikus vállakozás ismérvnek csakis az egyik felét ismerik- a saját hasznukra. A kockázat meg az ország lakosságáé.
Shikari
@kereső: Hibátlanul visszamondtad a liberálfasiszta sajtó hazugságait! Tessék, akkor jöhet a bizonyíték, hogy nem a levegőbe beszélsz. Állj elő a bizonyítékokkal!
kereső
@Eriksson: https://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/mino... csakhogy tisztában legyél a tiborcz familia tehetős mivoltával.

Nem nagy titok, de Gyurcsány már milliárdos volt, amikor megismerte Dobrev Klárát- azért ennyire nem kéne lenézned az itt jelenlévőket, hogy nem néznek utána a tényeknek.
kereső
@Shikari: Ott voltak a bizonyitékok a cikkben. Ha érted. Ha nem az nem az én hibám. Liberálfasisztázásból meg elegem van- ilyen szóösszetétel nincs is a magyar nyelvben, ezt csak a fidess szótár ismeri, az meg egyre inkább nem magyar.
Shikari
@kereső: A liberálfasiszta szótól kiveri a víz liberálfasisztákat. Egy cikk pedig nem bizonyíték, maximum uszítás! Jöhetnek a bizonyítékok! Tessék!
kereső
@csak úgy...: Tudtommal Gyurcsány nem "játszadozott" a kárpótlási jeggyel- hanem e-hitelből vette meg az első céget.A kárpótlási jegy a budapesti ügyvédi társadalom közös nagy üzlete volt- soha annyi földbirtokos ügyvéd nem ült a fővárosi közgyűlésben, mint akkoriban.
kereső
@Shikari: A cikk nem usztitás, hanem egy nagyon komoly közgazdasági elemzés. Kornai proff. ugyanezeket mondja-már évek óta. És fejezd be a mocskolódást bozgor, vagy takarodj haza drága szép szülőföldedre, rontsd ott a levegőt- és ne az én pénzemen élősködj itt- ráadásul mocskolódva.
Shikari
@kereső: Az olyan liberálfasisztákat, mint te is néven kell nevezni! Gennyes fekély vagytok a nemzet testén és még van bőr a pofádon egy magyart bozgorozni? Takarodjál te anyádba és olyan választ kapsz, amilyen stílusban írsz!
Ezt már többször elmondtam retek!
Egy prof tanulmánya, következtetései pedig semmi esetre sem bizonyítékok, tehát ezt megint bebuktad!
Szólj, ha majd tud ember módon szólni, talán szóba állok veled!
silber13
@Shikari: Te, mint magyar???:-))))))))))))))))))))))))) Te rozzant agyú volapük!:-)))) Még hogy ez magyar!:-)))))))))) igyelitek emberek??:-))))))
kereső
@Shikari: Ha a mocskolódásodat be tudod fejezni- akkor majd talán emberi módon beszélek én is veled. Moslék.
Eriksson
@Horizont: 06:01
Sose mondtam, hogy ne kedveld Gyurcsányt. A te dolgod.
A tény meg tény, még ha csipa ragassza össze a szemed, akkor is.
solidedge
A helyetekben én inkább a felcsúti cezaromániás kis pöcsért aggódnék,
Eriksson
@kereső: A link semmit nem ad hozzá szerényke tudásomhoz a Tiborcz üggyel kapcsolatban.

07:51 Aki akarja, az tudhatja, hogy jutott hozzá Gy. a szegény félárva gyerek az első millióihoz.
kereső
@Eriksson: Felvilágositanál, bennünket tudatlanokat?Mert én pl. nem tudom, azt viszont igen, hogy az orbán család a fidess-mdf székházeladásból szerezte az első egy milláját.
kereső
@kereső: ami amúgy első szabadon választott demokratikus kormányunk/parlamentünk ajándéka volt a két "rendszerváltó" pártnak.
Eriksson
@kereső: Ne gondolod, hogy most riposztokat fogok keresni a megnyugtatásodra. :)))
Ha érdekel, találsz ezerszám.
Shikari
@kereső: Nem tudsz normálisan beszélni, így csak ilyen választ kaphatsz! Ne mocskolódj, uszíts és személyeskedj és akkor rendes választ kapsz tőlem. Addig nem amíg ebben a stílusban gyűlölködsz!
durbincs
@solidedge: Azt magáért aggódik valaki ? vagy mácsak legyintenek ,ennek má annyi ?
durbincs
@Shikari: hagyja ,töri ez magyart - de mifenét várna tőle - aki 1111km-re lent a bánya-13. szintjén lakik +más országba ?
Shikari
@durbincs: Nem foglalkozom a taknyokkal! :-)
durbincs
@Shikari: ugyan-már - hisz agyilag má zokni ,azzal a rettenet 50IQ-val ?
Shikari
@durbincs: Túlbecsülöd az eszüket! 50? Csak szeretnének annyit! :-)
durbincs
@Shikari: de a bányába lent , ez már maga a világosság ?
durbincs
@Shikari: inkább csak a szokásos agyi betegség ? + a bányalepra ? azért ez már ütős kombo - napfény nélkül ? nem ?
Shikari
@durbincs: Ez mind degenerált, aberrált liberálfasiszta fos, amelyik itt erőlködik!
Pegero
@Eladott Ország: 08:30
Ugyan már! Te még mindig itt tartasz?! Kész röhej!
https://i.pinimg.com/originals/40/76/84/40768...
Sámannus
Ha az orvosok megkapják a pénzüket, a maffia mehet zöldséget árulni, és nem jut zsozsó a trllocskáknak sem
durbincs
@Sámannus: mert ez van maguknál a sötét bányában lent ? 1111km-re ?
fahrenheit451
Szövegértelmezési problémáid vannak, te hulladék buta náci!!
Aszem elmegyek hozzátok, vadpajtások, és kérdés nélkül pofánbaszlak titeket, ti gecik.
És képzeld, rám az egész rendőrség figyel, és velem vannak, mert én jó vagyok, ti meg rosszak, és ezt jóóól elbasztázok!
Szóval elmegyek értetek, pofánbaszlak titeket, és ezért kapok egy be nem fizetett tilosban parkolási csekket.
Jó!
durbincs
@fahrenheit451: Azt mit kapott @tötöde: komátol, a piros pirulát , csak be vette ?
durbincs
@Eladott Ország: azt maga megent kakaskukorásig az Echo-TV-t nézte ?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 17:29; A bolsevik nem vész el, csak átalakul, ez a fidesz energia megmaradásának törvénye.
https://uploads.disquscdn.com/images/5b3dcc5b...
http://imagestore1.blogger.hu/25_23295_727359...
Pegero
@Eladott Ország: Ne zabálj már több Kolozsvári Szalonnát, mert elhízol!
https://hircsarda.hu/wp-content/uploads/2020/...
Már most is úgy nézel ki, mint egy disznó!
fahrenheit451
“a csend nem azonos a békével, a többség az igazsággal”, ezért “bukniuk kell”

Neked szövegértési problémáid vannak, náci!
Ezt tényleg nem érted, náci?
Te hülye vagy, náci?
Ennyire, náci?
fahrenheit451
(szegény megfigyelők, azt hitték, hogy egyel kevesebb, és így egy kicsivel több szabadidejük lesz, de nem...
Újra egyel több megfigyelni való van. - punnyadt szendvics, hideg kávé, meleg kóla, no család, no szerető, no more)
fahrenheit451
Úgy érzem valami vicceset kéne írnom, hogy egy kicsit felvidítsam a megfigyelőket.
De az a baj, hogy nem jelenleg nem jut eszembe semmi vicces.
Bocsánat!
durbincs
@Eladott Ország: Echo-Tv-t má megent nyomta reggelig ? s nem Cucust , a guminőt ?
durbincs
@fahrenheit451: @fahrenheit451: a piruláit szedi rendszeresen ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok