A Fidesz alelnöke szavaiból kiderül, hogy rövidesen szakítanak az EPP-vel.

Novák Katalin félreérthetetlenül utal arra, hogy náluk betelt a pohár

Amikor arról döntünk majd, hogy maradjon-e a Fidesz a Néppártban, a mai szavazás súlyos érv lesz amellett, hogy új szövetségeseket keressünk – nyilatkozta az atv.hu-nak Novák Katalin az után, hogy az EPP-frakció nagy része is megszavazta, hogy romlik a magyar jogállamiság.

Akik EPP-s létükre ellenünk szavaztak, azok ismét azt bizonyították, hogy számukra a szövetségünk mit sem ér, fontosabb a rájuk nehezedő liberális nyomásnak és elvárásoknak való megfelelés, mint a jog és az igazság

- nyilatkozta az atv.hu-nak a Washingtonban tárgyaló Novák Katalin családügyi államtitkár, a Fidesz alelnöke, azt értékelve, hogy az Európai Parlament hatalmas többséggel, 446 igen szavazattal 178 ellenében elfogadta a határozatot, mely kimondja: romlott a jogállamiság helyzete Magyarországon és Lengyelországban. Emellett az EP felszólította az Európai Tanácsot, hogy hozzon határozott lépéseket az ellenünk folyó 7-es cikkelyes eljárás ügyében.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
libuska a ti "szövetségetek" még ennyit sem ér! =))
36
Hagyni kell a néppártot a francba. Ugyanaz lett belőle, mint a kommunizmusból. Bolsevizmus.

A V4-ek alakítsanak gazdasági övezetet, amihez csatlakozhat később Olaszország és Nagy-Britannia is.-mondjuk.-
CsipkeRózsa
Most el kell játszania, hogy a fidesz ki akar lépni, pedig ki akarják őket rúgni.
Jozefina
Lépjenek ki, mielőtt ki lennének rúgva!!! A pohár, úgy gondolom az EU-nál telt be a sok hazugsággal, korrupcióval, stb. !!?? Takarodó!!!
namihami
Na nyilas/hungaristamagyarok, lehet keresni a fasisztadigókhoz, a nácinémetekhez és hasonszőrű elvbarátaitok felé vezető utat. Csatlakozik még a cionistalengyel garnitúra.
Persze, az Eu-s pénz az ugyebár ""Jár nekünk!""---- miként Istenünk oly bölcsen kijelölte a pénzE felé vezető utat.
Előre a szép fényes jövőbe vezető uton!
kereső
Az még csak, hogy az EP-nél betelt a pohár. Na de a szavazat szám azt mutatja, hogy az EPP is nagy számban megszavazta- benne a CDU/CSU. Szóval a németek elvették a védőernyőt orbán feje fölül? Kár volt Weberrel hepciáskodni Katalin. Sok volt a sokkból.
kereső
@36: Bolsevizmus nálunk van,Olyan 2/3-os.
tudode
Az EU-nak nincs gyakorlata a 7-es cikk alkalmazására, mivel olyan tagország még nem volt, amely őfélségéhez hasonLÓVAL beérné, aki papíron olyan szegény, mint a templom egere, de a VALÓVILÁGBAN milliárdos
.
---- CÉLPONT - Mekkora Orbán és a család vagyona? És hogyan veszik vissza tőlük?
.
www.youtube.com/watch?v=zN2bL7RCuf4&t=96s
.
Eddig mindig jó időben, jó helyen volt! Már a székházmutyinál is, mert Antall József nem akart balhét, mert az MDF-eseket is bevonta a buliba:
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=160s
.
Ugyanúgy pislog kivénhedten is, mikor orrára hányják a hadicseleit!!!
namihami
@namihami: 18.14:
Bocs, nem ide koncentráltam. Termédzeteden nem CIONISTAlengyel, hanem antiszemitalengyel a helyes.
yazo64
Nagyon leharcoltnak tűnik ez a strapakanca:)
Nessy
Drága Katika! Azt hiszem félre méltóztatik érteni a dolgokat! Az EP-ben és az EPP-ben telt be a pohár, amit kedves főnöke töltögetett elég régóta.
És amire még minősíthetetlen arroganciával aztán az utolsó cseppeket volt szives hozzárakni! Miért kell magának mindenhez hozzászólni??
volvós
Tehénkatika !! Ha nálad betelt a pohár - mert ahelyett hogy lenyelted volna - hát akkor idd ki most
egy nyelésre..., jót fog tenni a gyomrodnak ...
SystemError
Flegma picsának menő flegma faszok között lenni. Kár hogy az EU az egész országot nézi közönséges parasztnak
Sámannus
Szánalmas vergődés a 2010-es énjük karikatúrája a mostani fütyisz. Már ő sem tudja mit keres ott..
Nessy
@Sámannus: Dehogynem tudja! Sok pénzt!
SystemError
Én Novák helyében elkezdenék kitalicskázni a pénzt, mint Borkai...Lassan jön a pánik és akkor már kèső lesz. Valami jó kis családi alapból..
namihami
Érdekes, hogy most valami érthetetlen okból, de jelen esetben a Fidesz az istennek se akar százalékokban beszélni. Pedig amikor 49 volt neki, azt addig ilmatekozta, mire kijött neki a 49% alapú 2/3.
Ennek a szavazásnak, a 446 és 176 egymáshoz való aránya alapján már nemcsak fideszül, de matekul is bőven kuadja nemcsak a 2/3-ot, de a 71%-ot is.
Most vajon miért nincs számolgatás a részükről?
kissé felnőttem
kató mama te jogról meg igazságosságról jobb ha nem mondasz semmit mert az valótlanság amiről csicseregsz
szemen szedett hazugság csak ha A SZEMETEKBE mondják az ugye tré de sokan mondják már ugye?
csipetke
A Néppártnak a fidesz annyit jelent, mint a lósz@rban a vitamin. Novákot kiállították vergődni, és hülyeséget beszélni. Talán észre se veszik, hogy mennyire szánalmasak, és csak kiröhögtetik magukat a elmebeteg Sorosozással
namihami
@Pegero: Ez mit változtat a Fideszmatek értelmetlenségén? A 49 csak nektek 67.
A 71 pedig Európa értelmesebb részének. Csak abba Orbániáda 49%-a nem fér bele, amit most tisztán a Füstös tudomására hozták.
Te és még páran tudhatjátok ezt (ebből is), de a marinénik és pistabácsik (mint KESMA hallgatók) erről hallani se fognak.
justhpeter
Addig járt a korsó a kútra - most nyakába öntötték mindazt, amit elhordott onnan. Szigorúbban mondva: a sz@r magára húzta a budit. Oszt' Jónapot !
staro2
Ilyen az ,amikor egy egyébként értelmes művelt nő beáll egy idióta politikai gépezetbe fogaskeréknek.
Egyre mélyebbre süllyed a trutyiban, egyre nagyobb hazugságokat mondatnak ki vele és ő nem veszi észre, hogy már nyakig áll a szarban.
Mióta van nála vékonyabb és fiatalabb nő a kormányban, már arra sem figyelnek, hogy ne ilyen lestrapált baromfitelepi tojásszedő asszonyra hajazó képek jelenhessenek meg róla.
namihami
@Pegero: Kösz az aggódást. Talán Te is tudod, hogy így, 60 felett már az az egészség, ha mindennap máshol fáj. De, szerencsémre, a reflux még nincs közte.
És most a lényeg. Engem nem a parlamenti összetétel izgat valójában, hanem az keserít el, hogy olyanok vannak a párlamenti helyeken és kormánypozícióban, akiket az olyanok szavaztak meg és azoknak felelnek meg, mint ti. Ez okozza ennek a szerencsétlen országnak a belső (pl. orbáni/mészárosi, családi) és külső (erre épp ma akadt ismét eklatáns példa) megitélését. Mint az a számodra is feltűnt arányokban Európa-szerte tapasztalható. Nem véletlen, hogy az Orbán már kizárólag azok között talál ""elvtársakat"", akiket a híradókban még kögvetíteni mernek.
tudode
Asszonytárs fordított az arányosság!
.
Már 2018-ban is reszketettek az EU-ban amiatt, hogy őfélesége bundázza meg a győzelmét!
.
Ha csak azt vesszük számításba, hogy az EU 0,2%-át kitevő ország diktátora annyi értékes időt rabol el az EU munkaidejéből, mert az EU-ban nem csak látszólagos munka folyik évente 5,5 hónapig, hanem folyamatosan egész évben regisztrációra küldik a jegyzőkönyveket azzal szemben, hogy
.
--- A Fidesz mindent elfoglal, a többieknek meg kell mutatniuk, hogy nem vehetik semmibe őket
.
168ora.hu/itthon/fidesz-ellenzek-parlament-2020-elemzes-180192
2020. JANUÁR 12.

""" .A jelenlegi hatalom kilenc év alatt szavazógéppé silányította a parlamentet. Az ellenzéket ennek megfelelően a demokráciát igazoló biodíszletté kívánták tenni. A képviselők kétharmadát – ők a kormánypártiak – ez nem zavarja, sőt, remekül elvannak. A többiek pedig egyelőre különféle akciókkal tudják észrevétetni magukat. A következő összeállításban úgy készítünk mérleget az Országgyűlés elmúlt évéről, hogy közben azt is megnézzük, változhat-e ez a helyzet."""
.
Arról nem is szólva, hogy a KÖZTÉVÉ már a plenáris üléseket sem közvetíti évek óta, csak net-en lehet bekukkantani, hogy micsoda alantas, cinikus adok, kapok folyik az Ország Házában, ma már emúttízelőttizve!
namihami
@Pegero: A ti nagy gazdasági fellendülésetek kizárólag az általatok csak gyalázott EU által ideküldött pénznek köszönhető. Ha a 4.5%-os gazdasági növekedésből levonjuk azt a támogatást, akkor a VALÓS növekedés még a másfél százalékot se éri el. És ez olyan adat, amit az Eurostat adott közzé. A KSH belföldre (orbáni fogyasztásra) szánt adataival éppen a fentnevezettek talàlkozva ujjonganak. Aztán a bolt kasszáinál jön a pofáraesés. A csókosok profitálnak, a proli fizeti az ő hasznukat.
Eladott Ország
Alig három év alatt sikerült Novák Katalinnak eljutni a mélységekbe: kövéri, kovácsi, kósai, némethi szintre. Azért akárhogyan nézem, ez bravúros teljesítmény az államtitkártól. Igaz, remek tanítómesterei vannak, a fő professzor úr pedig már régen beleverte az asszonyság fejébe: mindegy mit mondasz, csak dicsekedj, hazudhatsz is. Egy a lényeg, ne hagyd békén, ne hagyd tudatlanságban a magyar embereket. És ezt Novák nemzethy' főszülésznő be is tartja, hiszen ezért szegődött el a fidesz, a kdnp meg az Orbán-Semjén páros hivatalába. Szépen felépített egy hazugságvárat, nélkülözve minden valós tényt. Jól fizetett katonanője ő a NER-nek. Azért ilyen karrier nem jut mindenkinek, csak aki akarja. Mindenáron, és cserébe a szaros hatalomért. Utóbbi természetes Orbán közelében: kifacsart aggyal, gondolkodással szolgálni a diktátort. Csak tudják, Orbán nem lesz örökös Vezér, így Novák sem lesz örökös áruló. Milyen szép is lesz, amikor már a hazugság, a svindli odáig fajul a jobb sorsra érdemes nő fejében, hogy: kérem szépen, parancsra tettem, igaz, jól megfizettek, hogy valótlanságokkal csapjam be az olyan nagyon nem igazán számító embereket. Parancsra tettem mindent, hogy ne csak itthon, hanem az egész földkerekségen csodáljanak. Essen le az álluk azoknak az átkozott demokratáknak is, akik a legfőbb ellenségei a hazának. uploads.disquscdn.com/images/ba6b166f08ac4299c50243931428854bd4db5d85f9dd66e026cb3ac1ac97a275.jpg?w=600&h=845
uploads.disquscdn.com/images/4b64ff1cf549112f1892052f59f74efa6fddbd16ad7db9e788dc26eca0965c78.jpg?w=600&h=446
namihami
@Pegero: Akkor, mint írod, ezek szerint a 2008-as gazdasági VILÁGválság a Gyurcsány és a baloldal számlájára irandó? Így már értem az általatok által imamalomszerűen mantrázott elképzelést is, miszerint az egész világot a Soros és pénze által irányított szervezetek irányítják.
Nem kellene ezzel (is) egy alaposabb pszichiátriai vizsgálat elé állni? Hiszen ezt már a szakirodalom is üldözési mánia néven kategorizálja.
Az pedig, hogy a TELJES ellenzéket a Gyurcsány irányítaná? Azt nem tudom, hogy pl. a Jobbik vagy a Momentum beállt-e a sorba, de a kormányoldalon valóban áll az ""Ein volk, ein Führer"" elv. Mert az a csoda, amit KDNP-nek vagy Ti Hazátoknak csúfol a köz, az tényleg csak annyi, ami kilóg a Gazdi hátsójából. Akiknek pedig mégnincs szándékában betagozódni, azok azonnal nemmagyarok és a többi fideszes jelzővel illetettek.
namihami
@Pegero: Olvasd át, de figyelmesen, Eladott Ország 16.33-kor beírt, Tudtad,-e? bekezdésű kommentjét.
Összes kérdésedre, kételyedre (ha egyáltalán nektek van olyan) választ kaphatsz benne. Egy szót nem lehet hozzátenni.
Aki Én
Akkorát puffantak a bringáról, hogy lassan elő kell adni, hogy ők így szállnak le.
Már megint mindenki szembe megy a fidesz forgalmával.
lusta
@Pegero: Drága sztrovacsek, mit tett már megint Gyurcsány anyukája?
Aki Én
@Pegero: Te anyád tiszta Gyurcsány mama...
csipetke
Ezeken már tényleg csak röhögni lehet.A Néppártnál a fidesz pont annyit számít,mint a lepkefing az esti fuvallatban.Nem kell strapálniuk magukat a kilépéssel,mert úgy kivágják őket,mint a macskát [email protected] luxemburgi külügyér már évekkel ezelőtt azt mondta,hogy a fidesz olyan Európa testén,mint egy rákos daganat,amit ki kell vágni.Mi is szívesen kivágnánk az egész bandát,de lassan az is meglesz Isten segedelmével...
kereső
@Pegero: Ha már megint itt tartunk- Novák Katalin helyett- akkor hagy jegyezzem meg, hogy orbánnal kapcsolatban még a "féreg" is csak barokkos túlzás , akár főnévként, akár jelzőként.
CsipkeRózsa
Nálunk is betelt a pohár, mi nem tudunk kilépni.
kokopelli
Betelt nála a pohár? Inkább a "bilibe" végezze el a kisdolgot! Ő már nagylány a pohárhoz!! (;-()
advocat
Rosszindulatú vagyok. Még egy év a kormányban és nem fog többnek kinézni 60-nál! Mert azért a passzát szelet nem Viktor fújja! És ezt tudomásul kellene venni. Csak ő most az illetékes elvtárs(nő)?
advocat
Tusk: Elkészült a néppárti bölcsek jelentése a Fideszről
kereső
@Pegero: Nekem van normálisabb elfoglaltságom. Ide csak szórakozni járok. No meg azért, ne hogy azt higgyétek, hogy "tiétek itt a tér". Amúgy meg azt csinálok, amit akarok- Te nem szabhatod meg nekem , hogy mivel foglalkozzak. Nem iszom, nem szivarozom, és csajom sincsen.
kereső
@Pegero: Nagyon szúrja a szemedet- bántja a lelki világodat???- az itt létem? Tudod nekem tökéletesen megfelelnek a "szürke hétköznapok"- munkával, pihenésképpen egy jó könyvvel,sétával,szórakozásként egy jó film, és persze a propi- az meg már csak azért is, nehogy nagyon eltunyuljak.Egyszóval egyenlőre maradok...
A wc papirra lehet, hogy Neked van szükséged?- tudod miért kérdezem? Mer az ide válaszokként "csodálatos" linkjeid, beszélgetés gyanánt nem nagy szellemi kihivást jelentenek- önálló gondolatok nélküliek.
kokopelli
@namihami,@kereső: érdekes,hogy ennyi év után még mindig a Gyurcsány a témájuk!Még mindig
foschnak tőle!? (;-))
kokopelli
@csipetke: A szerencsétlen "csaj" éppen a néppárt azon képviselőjével akar kikezdeni (a bajor CSU tagja,sike-
res vállakozó) akinek az otthoni pártjához dörgölődzik a Zorbán Ficktor.És azt teszi ill. próbálja a kezdettől fogva.
Nem tudja,hogy a bajorok a legnyakasabb szerzeményei a germánoknak!Kérdezzék meg a Mándokit,akit a né-
met TV-ben úgy megaláztak a magyar politika miatt,hogy felállt,és ki akart menni a stúdióból!
Borsodi
Bízzunk benne,hogy Brüsszelnek és egyre több Magyarnak is betelik a pohár!
Hari
Ez a hír jobban megriasztott, mint a klíma válság.
Nessy
@Eladott Ország: De ott vannak a biztos fidesz szavazó hű magyarjaink!
Eladott Ország
@Nessy: tegnap, 16:08; A fidesz szavazók hű magyarjai nem sokan vannak, legfeljebb csalással lehet felszaporítani, melyet a fidesz meg is fog tenni, ha az ellenzék továbbra is egymással van elfoglalva.
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/12/79170128_1468529816643972_2914957354191552512_n.png
kissé felnőttem
mi meg veletek katóka látod ilyen ez az élet slágerben, Bucsúzni jöttem kis kató ne félj vigyázunk mi magunkra , vélűnk az Isten kis kató. és ha mégis elszólit majd tőled egy menyországi behivó. Akkor se sirj felejts el engem, légy mással boldog kis kató,: Ugysem ismerted a nótát hát tessék

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.