A szocialista kötődésű, magát függetlennek valló, de a 2018-as országgyűlési választáson az ellenzék színeiben induló ügyvéd, Magyar György is érintettje lehet a börtönbiznisznek, ám az ügyvédi titoktartásra hivatkozva nem árulta el, hogy mekkora haszonra tett szert ebből ügyvédi irodája –írta a Magyar Nemzet.  A magyar államot több ezer elítélt perelte be...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Pénzért dolgozni a nemfideszes ügyvédeknek kell.
Olyan pénzt (állami megbizatásnak is hívják), amiért nem kell dolgozni, csak az orbanisták kaphatnak. És kapnak is gazdagon.
durbincs
nade @kula: s még maga panaszkodik a csatornára hogy büdös ?
durbincs
@namihami: na megent pont maga, az ordas sorosista ?
szegfue
Először is: Magyar György nem közszereplő, hanem "vállalkozó", igy senkinek semmi köze ahhoz, hogy mennyi bevételre tesz szert. Másodszor: senki ne nézze olyan "hülyének" az ügyvédet, hogy egy ilyen "kiemelt" ügy képviseletéért nem ad számlát! És akkor arról nem is beszélve: nem tudjuk, hogy milyen vállalkozási formában és milyen adó hatálya alatt dolgozik?! Szerintem teljesen rendben van, hogy erről semmilyen információt nem ad!! Egyébként is sokkal érdekesebb kérdés, hogy a felcsuti focibiznisz a TAO pénzekből mire, mennyit költ, mert az bizony a társasági adóból, vagyis költségvetési bevétel "lemondásából" müködik!!!
durbincs
@szegfue: azt maga a bánya-jogtudora ? Anti-Nobel ?
rewax
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - https://getmeets.com...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok