Sokaknak van nagyon sarkos véleménye a gyöngyöspatai romáknak Soros-szervezetek közreműködésével megítélt milliók ügyében. A Kossuth-rádióban péntek reggel Orbán Viktor is kifejtette, ő mit gondol erről a kérdésről. A Hír TV most szavazást indított. A Hír TV Magyarország élőben című műsorában telefonos szavazást indított a gyöngyöspatai romáknak megítélt kártérítéssel kapcsolatban. A kérdés így hangzik: Ön kinek ad igazat? Orbán Viktornak, aki szerint igazságtalan munka nélkül milliókat kifizetni, vagy a Soros-szervezeteknek, amelyek szerint százmilliós összeget kell kifizetni a gyöngyöspatai romáknak szegregáció miatt? Ha Ön Orbán Viktorral ért egyet, akkor küldje sms-ben az „O” betűt, ha pedig a Soros-szervezet véleményét osztja, akkor küldje az „S” betűt a +36 30 310 4444 -es telefonszámra!– szólít fel a Hír TV műsora.

(Forrás: lokal.hu, durbincs által)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Amikor a nert maga ner szarja le akkor nincs miről szavazni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@colibri: ...és akkor ha még az alapot sem képes elvégezni legyen az bármilyen elkülönített iskola akkor miért érzi magát szegregáltnak ?
Csizmás Kond
@kissé felnőttem: ...tehát mit látnak otthon...vagyis nem az iskola a kormány a más tanulók a szegregálók hanem maga a család...
colibri
@Csizmás Kond: Bízom benne, hogy a bíróság jól kivizsgálta ezt az egész szegregációt. Azt viszont nem tudom megítélni, hogy az egy tanulóra jutó másfél millió ft mennyire helytálló, de az a véleményem, ahhoz, hogy tudjuk, miért érzik magukat szegregáltnak, azt ki kellene próbálni! Ha te is kipróbálnád, nem tennél fel ilyen kérdést és más lenne a véleményed az egészről!
Csizmás Kond
@colibri: Majdnem minden iskolámban voltak cigány osztálytársaim, volt aki akart és volt aki csak járt, volt akik kírugtak és volt aki hallgatott és végigjárta. Egyetlen iskolában sem tapasztaltam, hogy valakit azért tettek volna külön vagy rúgtak volna ki mert cigány volt, de nagyonsok azért bukott és kellett elhagynia az iskolát mert nem tudott vagy nem is akart sem tanulni sem beilleszkedni. Szerintem itt is ugyanaz a helyzet csak elferdítve közlik az eseményeket.
sokanvagyunk
Nem kell kétségbeesniük, vannak támogatóik egész magas körökben... A mai Déli Krónikában a KDNP-elnök újraválasztásával foglalkozó hírben beolvasták, a KISEBBSÉGI kormánypárt elnöke/miniszterelnök-helyettese újra Semjén Zsolt lett. :)
durbincs
@Csizmás Kond: azt teszik mind csak eddig ? és sokasodnak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.