Az áldozatok között volt egy másfél hónapos csecsemő is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Vajon ez a 6 tagú család miért nem keresett másik hazát a nagyhatalmak által kb. 20 éve tartó háború borzalmai elől, ahol az emberélet nem számít, csak az ásványi kincsek bekebelezése lehet a cél.
.
Átélve a II. vh borzalmait elképedve azon, hogy a több háborús fészekből menekülők megsegítését vannak olyan EU tagállamok, amelyek bugyután, csupán a menekülteket segítőket BEVÁNDORLÁSPÁRTINAK titulálják azok, akik üzletet csinálnak még azok zsírján is, akik a tyúkszarost mentik.
.
Elképesztő a vietnami bukta után az ikertesó folytatja az elődei harci kedvét, mely szerint
.
--- Az afganisztáni háború ügyében az amerikai vezetők, köztük az elnökök is, folyamatosan félrevezették a közvéleményt
.
168ora.hu/kulfold/egyesult-allamok-afganisztan-washington-post-felrevezetes-haboru-178675
.
2019. DECEMBER 10.
.
"""" Az afganisztáni háború ügyében az amerikai vezetők két évtizeden keresztül félrevezették a közvéleményt – állítja a The Washington Post.
Az újság három évig tartó jogi csatározás után az információszabadságot biztosító törvény alapján kapta meg a háborúra vonatkozó bizalmas jelentéseket, interjúkat, feljegyzéseket. Ezekből az derült ki, hogy
a vezető politikusok – köztük George W. Bush és Barack Obama elnökök is – a nyilvánosság előtt azt hangoztatták, hogy Afganisztánban az amerikai erők haladást értek el, miközben tisztában voltak azzal, hogy ennek éppen az ellenkezője az igaz."" (...)
.
----- Elképesztő az, hogy mikor volt az utolsó békeév
.
mult-kor.hu/20130530_1913_utolso_bekeev_vagy_utolso_valsagev
.
Sokkal több nő kellene a FELSÓ SZINTEKRE, mint pl. Írországban, ahol többségbe kerültek a női vezetők, és akkor talán élhetőbb lenne a világ!
.
------ Többségben vannak a nők az új finn kormányban
.
index.hu/kulfold/2019/06/06/finnorszag_uj_kormany_szocialdemokratak_zoldek_jolet_noi-kvota/
.
Mert a férfiak csak makróban képesek gondolni, a nők mikróban érzékenyebbek!
fahrenheit451
Szeretne egy meggyilkolt másfél éves halott kislánnyal szexelni egy éjszakára? Üdvözöljük a Propeller oldalán - propeller.hu/

(a propeller által támogatott, rewax ajánlásával)
fahrenheit451
(Csak azért nem másfél hónapost írtam, mert nem akartam a borzalmat tovább fokozni - és még engem figyelnek meg. Hülye zsaruk!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.