“Ma nem volt napirenden Magyarország támadása a LIBE bizottságban. Nem is volt ott mindenki…” – írta közösségi oldalán Hidvéghi Balázs, a kormánypárt Európa Parlamenti képviselője. Donáth Anna üres helyéről tett közzé fotót Hidvéghi Balázs EP-képviselő Brüsszelből. A politikus tömören fogalmazta meg véleményét a momentumos képviselő hiányzásáról, mely szerint ha nem Magyarország támadása van...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nem hazánkat mocskolja csak orbánt meg a fideszt akik bőven meg is érdemlik.
orbán nem egyenlő Magyarországgal álljunk már meg.
vadhajtások meg a durbincs egy rakás szar!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ez a Bede Zsolt vadhajtások fideszes seggnyaló firkásza újabban abból él, hogy megmutatja a világnak, mekkora egy ostoba kretén. Lassan kinéz neki is egy kulturális államtitkári pozíció. Nagyon úgy fest, hogy talán a [email protected] másik végére kerül ez a droid! Sietnie kell szegénynek, kevés ideje maradt a prezentációra. Esélyes hogy az orbitális túlsúlya és a koleszterinje pár éven belül elviszi ezt a nyomorult fidesz férget.
https://uploads.disquscdn.com/images/0c5e643f...
namihami
Nem vagyok sem a Donáth Anna, sem a pártjának a szavazója, de meg kell védenem. Azt írja ez a fideszcsicska Hidvégibazsi és (hát mégis, mi más, mint) a vadbarmok.hu, hogy csak akkor vesz részt, ha Magyarországot kell gyalázni.
Legyünk őszinték, ha a Fidesz vezette Magyarország BÁRMILYEN ügye, BÁRMELYIK nemzetközi tárgyalócsapat elé kerül, az pusztán az orbáni vezetési elvek okán, kizárólag negatív kontextust jelenthet. Ergo: másfajtát keresve se találhat. Bármelyik ügyük kerül elő, mindegyiket csak a fizetett ""ügyvédeik"" által vérremenő, de kilátástalan kűzdelme jellemezheti. Persze erről nincs a hazai híradásokban egy hang se, pusztán a ""Báncsák Magyarországot!"" szajkózzák. Aztán jön a Jolly Joker: ""Megint a Soros (Gyurcsány, GyurcsányNÉ, és akire még rá tudják húzni)"". De persze, a vadbarmok.hu olvasónak ennyi elég is, hiszen a második úgyis mondat törli már az elsőt is. Pontosan ez a 49%-os 2/3 szellemi háttere. Ez fedi le a kormánypártok intelligenciahányadosát.
durbincs
@namihami: a maga 50IQ-jával ? azt hajrá ?
durbincs
@Eladott Ország: Maga ECHO-TV csak reggelig ?
durbincs
@RonaGyuri: mikor anno az aranykoronákat huzzingatta fenkölten zsákszámra,akkor bezzeg nem voltak erkölcsi aggályai ?
Különítményes Vérbíró ? aki a szárnyasbetéteken még mindig gyakorolja a karlenditést?azt-maga fasiszta? @RonaGyuri: ?
vagy csak masiniszta ? @RonaGyuri: = @rewax: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.