Az imám szerint biztos a győzelmük, mert az őshonos európaiak egyre kevesebben vannak és öregszenek

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Nyírfa:
Közben lehet, hogy jártában, keltében, Orbán velük is együtt akar majd működni! Még a muzulmán hitre is áttér! Nála ez nem gond!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
kikkel is akar összefogni Orbán??? =))
Nyírfa
Biztosan így van, ha az Origo mondja. Na jó, vicceltem.
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Világuralomról van szó, abban Orbán is érdekelt.
Nessy
Nem probléma! Majd O.V. és Szíjjártó stratégiai szövetséget kötnek velük. és minket meghagynak., hogy aztán ketrecbe mutogassanak, mint az "utolsó gyaurok, akik hittek nekünk!"
Nyírfa
@Nessy: Na de , ha majd Orbán akar a pápa lenni? Akkor mit csinálnak a muszlimok? Ők nem az a tanácskozós fajta, hogy kizárják vagy ne zárják.
Nessy
@Nyírfa:
Közben lehet, hogy jártában, keltében, Orbán velük is együtt akar majd működni! Még a muzulmán hitre is áttér! Nála ez nem gond!
Nyírfa
@Nessy: Szegény Iványinak már így is ketté áll a füle! :))
human
@Nessy: Kétségem nincs, hogy ha érdeke úgy kívánja egy nap Orbán kijelenti, hogy ez a kereszténység már nem az a akereszténység és a világ már meghaladta, ezért áttér az iszlám hitre. Orbán mindig érdekeinek megfelelő irányba nyal vagy éppen üt. Jó példa rá, hogy 2010 előtt még óva intett a Putyinnal való üzleteléstől, ma meg már évente ide jár pacsizni. De dicsérte már Orbán egy kongresszuson a mohamedán kultúrát, ráadásul már kormányon. Ellenzékben mennyire a gazdag politikusok ellen tüntettek megnyilvánulásaikban Ma meg már stadion van a háza tövében, saját kisvasút, mélygarázs a birtokon. Órákig lehetne még sorolni hányszor köpött fel és állt alá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.