Niedermüller Péter ismét parádézott. De olyat, hogy ezért normális körülmények között börtön is járhatna.,A Degenerált Koalíció (DK) alelnöke, Erzsébetváros polgármestere is a vendége volt az ATV A Nap Híre című műsorának csütörtökön. Komoly kijelentéseket tett a Fidesz-ellenségkép keresésével kapcsolatosan. Mint mondta: “hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

Itthon - 2020. February 22., 21:45
Szabó Tünde: a magyar sport fénykorát éli
Itthon - 2020. February 22., 16:19
Új magyar köztársaságot alapítana az MSZP
Itthon - 2020. February 22., 21:17
Megroggyantotta a világgazdaságot a koronavírus

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Csak a rend kedvéért? 5000 miles, ami úgy 8000km

Termékeny talajra hullva

persze érthető hisz az arrogáns kádári káderokból lett NER-társakat egyformára faragták

A napokban tudhattuk meg a derék Stefka volt elv- manapság NER-társról, hogy „ Stefka István, a Pesti Srácok lapigazgatója egy beszélgetésben, amelyet Huth Gergellyel és Schiffer Andrással, az LMP volt társelnökével folytatott – madarat tolláról!!! =)) -:ki tudta jelenteni, hogy: „a legújabb nyomozások és kutatások szerint a klímalobbi egyszerűen felgyújtotta több helyen többször Ausztrália erdeit, bozótjait, és direkt azért csinálták mindezt, hogy legyen klímavészhelyzet”.”.
Az ember elgondolkodik, hogy ez egyedül ilyen hülye vagy van neki – ahogy a mondás tartja legalább egy uncsi-tesója -, pontosabban vannak neki társai is. S igen nem csak utánböfögői, de igazi kreatív társai vannak. A Takony-média háza-táján, de a normálisabb portálok derék fityesznyik hozzászólóinál is elterjedt, hogy: biztos forrásból tudják, hogy – bár az említett beszélgetésben a derék Stefka még úgy vélte, hogy „Soros Györgyről ugyan nem, de a klímalobbiról el tudja ezt képzelni.” –: „Soros keze van a Vuhan város utcáin heverő holtestek eseteiben, s még szándékában áll elterjeszteni is a világban”!
Egyes vélemények szerint a kiváltó maga a Bakondi mester „a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, aki úgy döntött lerántja leplet Soros György-ről”.!
durbincs
@RonaGyuri: Nade Gyurri miko anno az aranykoronákat huzzingattafennkölten zsákszámra,akkor bezzeg nemigen voltak? erkölcsi aggályai ?.pont mint ennek az időnként előabortált bányás-szamárhágó @surdilloFUJT: nevű minivirslis törpének ?
Különítményes- Vérbíró ? aki a szárnyas-betéteken még mindig gyakorolja a karlendítést ? azt-maga már 1 nagy fasiszta ?
@RonaGyuri: ?...
vagy csak 1 icipici-kis-masiniszta @RonaGyuri: ? aki = @rewax: & @fideszes gyökér: = @Lana22: = @surdilloFUJT: ?
advocat
Fehér vagyok, keresztény és hetero? Mi ebben a "gyalázat"?
Durbincs? Mi a gond? Mert veretes szavaid nálam értékelhetetlenek. De ez az én szociális problémám. Csak jó lenne tudni az értelmét!!!
durbincs
@advocat: de maga füstös ,meg magyargyűlölő , Petros , + meg még színvak is ? ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok